Stribog Oluşturma zamanı: Ağustos 20, 2016 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 20, 2016 Çok ilginç bir belgesel. Sanırım tekrar izleyeceğim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anafiel girl Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2016 Sadece bir halı yıkamadan çıkarılmış sonuç gerçekten etkileyici... Harika bir paylaşım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PiaA Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2016 Ufkum genişledi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Stribog Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2016 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2016 Sadece bir halı yıkamadan çıkarılmış sonuç gerçekten etkileyici... Harika bir paylaşım. 5-6 önce tesadüfen buldum bu belgeseli. İlk izlediğimde çok şaşırmıştım.Gerçekten inanılmaz insanlar. Hayatımın en saykodeli 40 dakikasını yaşattılar bana Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anafiel girl Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2016 Çok ilginç gerçekten. İzledikce şaşırıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anafiel girl Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2016 5-6 önce tesadüfen buldum bu belgeseli. İlk izlediğimde çok şaşırmıştım.Gerçekten inanılmaz insanlar. Hayatımın en saykodeli 40 dakikasını yaşattılar bana Açıkçası halı yıkama belgeseli hiç dikkatimi çekmezdi. İyi geldi.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Stribog Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2016 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2016 Halıların yıkanması şampuanla; duygu ve düşüncelerin yıkanması bilim ve sanatla olur. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.