paranormalfikir Oluşturma zamanı: Ağustos 25, 2016 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 25, 2016 http://i.hizliresim.com/5Y2mVl.jpg Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lethal Perfection Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2016 #doğa #temizhava #karadeniz #memleket #çaylar #haydihorona #lazörümcek 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2016 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2016 Sanırım yedi yıl önce çekmiştim... Gökyüzüne hamak sermiş bir örümcek... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lethal Perfection Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2016 Sanırım yedi yıl önce çekmiştim... Gökyüzüne hamak sermiş bir örümcek... Keyfi yerinde gibi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anafiel girl Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2016 AA bu resmi sen mi Çektin. Bulunduğun yeri çok beğendim. Tebrik ederim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anafiel girl Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2016 Bakın buda benim eserim. Çok başarılı değil mi ama IMG 20160526 153641 - hızlı resim yükle resim upload yükle çoklu resim yükleme sitesi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2016 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2016 Bir rüya tasviri: Önümde bir tünel, ışığı gördüm, ama geri döndüm, daha değil dediler... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anafiel girl Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2016 Bir rüya tasviri: Önümde bir tünel, ışığı gördüm, ama geri döndüm, daha değil dediler... İnanır mısın o borunun içine girmek çok istedim. ama babamın ikazı üzerine girmedim tabi. Bende fotoğrafını cekeyim dedim. Hatıra iste... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sare Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2016 Super .) Daha net olsaydi tablo olurdu 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2016 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2016 Örümcek kaçmasın diye acele çekmiştim. O zamanlar akıllı telefonlar yoktu henüz... Super .) Daha net olsaydi tablo olurdu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anafiel girl Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2016 AA para sen benim borumun son halini gördün mü? Dur bekle.atayım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anafiel girl Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2016 Bak böyle daha iyi. En azından boru olduğu anlaşılmıyor. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.