serpentine Oluşturma zamanı: Ağustos 28, 2016 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 28, 2016 Dün denedim bunu güzel oldu. Malzeme olarak herhangi bir şeffaf plastik, cam, ürün kabı vb. kullanılabilir. YouTube'a hologram video yazarsanız uygun dört görüntülü videoları bulabilirsiniz. http://i.hizliresim.com/nEmq6l.jpg [video=youtube;SKIdY-cOAz0] Erkekler için motivasyon videosu: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PiaA Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2016 Ben yaptım bunu, gerçekten harika oluyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DenizFeneri Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2016 Telefona hangi programı indiriyoruz animasyon açmak için? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2016 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2016 Programı yok youtube'da var videolar. Hologram video yazarsan çıkar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DenizFeneri Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2016 Teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
celali Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2016 Güzelmiş.Bunu evde yapıp çarşıda insanlara satabilirmiyim acaba ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DenizFeneri Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2016 Güzelmiş.Bunu evde yapıp çarşıda insanlara satabilirmiyim acaba ? Uyduruk cd kutusundan bile yapılabiliyor.İnsanların para ödeyeceğini sanmıyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
celali Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2016 Uyduruk cd kutusundan bile yapılabiliyor.İnsanların para ödeyeceğini sanmıyorum. Yapımından haberleri yoksa 5 tl ye gece gece meydanda satarım belki sonra dayak yerim o ayrı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.