MerLin Oluşturma zamanı: Ağustos 28, 2016 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 28, 2016 Gitaristliğini yaptığım Grey Pieces grubu hakkında ufakdan bir bilgi vermek isterim şu anda pek zamanım olmasa da konuyu en kısa sürede biraz daha toplayacağım.Daha önceden farklı isimler altında farklı kadrolar ile çalan grup 2015'in sonuna doğru Grey Pieces adını alarak post hardcore-metalcore-deneysel müzik türleri altında müzik yapmaya başladı.Geçtiğimiz aylarda ilk şarkı olan I'm Just Fine'ı internet üzerinde bulabilirsiniz ki burada da linkini paylaşacağım. Clean vokal Batuhan'ın ilk konserden ardından grupla yollarını ayırmasından sonra ritim gitar Arda clean vokallere geçmiş ve kadro tam olarak oturtulmuştur.Grup 26 Eylül'de ilk E.P'leri Lights'ı çıkaracaktır. Kadro Metehan Tunçbilek - Vokal Arka Nakışçı - Gitar/Vokal Mert Ötgür - Gitar Kemal Can Özdemir - Bass Denizcan Yılmaz - Davul Grubun Facebook sayfası : https://www.facebook.com/GreyPiecesBand/ Grey Pieces - I'm Just Fine Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MerLin Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2016 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2016 Grup ilk albümleri Lights E.P'i yaklaşık 3 gün önce çıkarmış olup en kısa sürede konserler vermek istemektedir. Dilerim ki sizler de beğenerek dinlersiniz ve destek verirsiniz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lenalee Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2016 Oha ilk defa bir türk grup dinlerken "hı çok belli türk olduğu " demedim gayet başarılı ve benim dinlediğim türk olmasıda ayrı sevindirdi beni vaybe ne cevherler varmış ülkemizde.en son ismi adil olan bir vatandaşın yaptığı bon jovi coverları aşırı hoşumagitmişi. Sanırım telefonuma yükleyecek kadar beğendim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MerLin Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2016 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2016 Sevindim gerçekten . Spotify ve Facebook üzerinden takip edebilirsiniz bizleri.2.albüm için çalışmalara çoktan başladık . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lenalee Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2016 Bu sosyal medya kullansaydım takip ederdim. Ama youtube dan ettim ve beğendim 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MerLin Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2017 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2017 An itibari ile Grey Pieces dağılmıştır.Geçmiş olsun Yine de dilerseniz dinleyip indirebilirsiniz efenim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anafiel girl Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2017 Belki yeniden birleşirsiniz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MerLin Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2017 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2017 Hayırlısı ya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anafiel girl Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2017 Tanrının vantilatörü çok güzel bir enerjin var bu sana kötülül getirmeyecektir, farkında olduğun sürece. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.