paranormalfikir Oluşturma zamanı: Eylül 6, 2016 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 6, 2016 6. hislerinizle beni bulunuz... http://i.hizliresim.com/2jrk3v.jpg 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
palyacho Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2016 Soldan 5. kızın hemen önündeki, fotoğraf karesine girmeye çabalayan çocuk. : o ) 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
palyacho Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2016 Kaç tahmin hakkım var, yandım mı ben şimdi peki ? : o ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2016 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2016 Atış serbest, sınırsız can hilesi hakkı tanıdım sana... : p Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
palyacho Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2016 : o ) Lila renkli hırkalı kızın, sağındaki büyük yakalı kızın, önündeki çocuğun, önündeki sarışın çocuk. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ArpiA Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2016 The age of innocence is fading like an old dream. 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2016 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2016 (düzenlendi) Maalesef, : p ama hislerin kuvvetli... Eylül 7, 2016 paranormalfikir tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
adEda Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2016 En öndeki kafasını eğen çocuğun arkasında kalan? ------------ o sayko bakışa hala sahibim. http://i.hizliresim.com/40P8q0.png Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
palyacho Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2016 O zaman son tahminimde bulunayım: Sınıfın en karizmatik poz verenini söyleyeceğim. : o ) İki sıra boşluğu arasındaki 2 çocuktan sağdaki. Ellerini göğsünde kavuşturmuş olan, hani alttan bakış atmış. : o ) Edit: Soldaki demişim, sağdaki olacak (düzelttim). Ben sağı solu karıştırırım da hep. : o ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anafiel girl Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2016 En öndeki kafasını eğen çocuğun arkasında kalan? ------------ o sayko bakışa hala sahibim. http://i.hizliresim.com/40P8q0.png Of koymayın bu kızı buralara ya, bizdekide göz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anafiel girl Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2016 Paranormalfikir ne yaptın ya. hangisi sensin hiç bir fikrim yok. Ama şu ortada çömelmiş kaşları çatık varya. Onu çok gözüm tuttu. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
celali Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2016 Şu öğretmenin önünde çömelmiş kollarını birleştirmiş oğlanın sağ çaprazında 2.olan ver kızın önündeki asd Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lethal Perfection Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2016 http://oi64.tinypic.com/2d015sm.jpg Buyur bu da bizden. 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Holy Boy Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2016 Resmen hayata 1-0 önde başlamışım 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anafiel girl Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2016 Ahahahah bu kadar olur. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PiaA Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2016 işte bir ben daha:D 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Holy Boy Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2016 Bu arada lethal sanki biraz bana benziyor onu fark ettim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anafiel girl Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2016 Bende piaA'ya benziyorum onu fark ettim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
adEda Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2016 Lethal, hiç ama hiç değişmemiş. Pia... pia... pia... yorum yapmakta zorlanıyorum. Sen de hiç değişmemişsin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
masal perisi Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2016 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Holy Boy Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2016 Normalde sarışındım keşke kumrala dönmeseydim.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anafiel girl Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2016 Ahahah çok tatlı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anafiel girl Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2016 Kendimi ikinci sapığın gibi hissettim. Her fotonun altına yorum yapıyorum.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Holy Boy Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2016 Kendimi ikinci sapığın gibi hissettim. Her fotonun altına yorum yapıyorum.. Hahah deme öyle ya.. Annem yetiyor zaten Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anafiel girl Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2016 Hahah deme öyle ya.. Annem yetiyor zaten ahahah anneni bulucam. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.