BayParadoks Oluşturma zamanı: Eylül 7, 2016 Oluşturma zamanı: Eylül 7, 2016 http://www.statisticsblog.com/wp-content/uploads/2012/10/ProbOfRightAnswer.jpg Alıntı
adEda Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2016 Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2016 Çok sinir oldum buna. %75 diyeceğim. Şıklarda yok, zaten o da şıklarda olsa işin için çıkılmaz. Sonsuza kadar öyle gider bu. İşin içinden çıkmak için şıklardan çıkıyorum. Alıntı
electronicalev Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2016 Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2016 bence %50 olurdu. çünkü benim doğru olduğuna inandığım şey aynı oranda yanlış olabilir... Alıntı
electronicalev Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2016 Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2016 veya %60 dışındaki bütün şıklari seçip %100 doğru olurdum Alıntı
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2016 Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2016 Sorunun doğru cevabı tek şıkta değil... Sorusu bilinemeyen bir şeyin cevabını bulabilmenin mantıksal oranı yüzde 50 olur, yani yazı ya da tura... Ancak, 4 seçenek olduğuna göre matematiksel olarak yüzde 25'tir. Velhasılıkelam iki tane yüzde 25 seçeneği olduğuna göre iki şık bize yine yüzde 50 oranını verir... Alıntı
BayParadoks Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2016 Yazar Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2016 Sorunun doğru cevabı tek şıkta değil... Sorusu bilinemeyen bir şeyin cevabını bulabilmenin mantıksal oranı yüzde 50 olur, yani yazı ya da tura... Ancak, 4 seçenek olduğuna göre matematiksel olarak yüzde 25'tir. Velhasılıkelam iki tane yüzde 25 seçeneği olduğuna göre iki şık bize yine yüzde 50 oranını verir... Tebrikler , soru bir paradoks. Alıntı
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.