Bona Fides Oluşturma zamanı: Ağustos 30, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 30, 2007 Evinizin iyi hava alan bir odasinda,kendi kendinize uygulayabileceginiz pratik bir metotla seslerin gucunden siz de yararlanabilirsiniz:Bu egzersizin temeli,ses enerjisinin bilincli kullanimina dayanir.Simdi aktaracagimiz teknikle siz de bedeniniz uzerinde olumlu bir etki meydana getirebilirsiniz. Evinizde rahatsiz edilmeyeceginiz bir odada sirtiniz dik duracak sekilde oturun.Gunluk yasamin uzerinize yuklemis oldugu her turlu baskiyi o an icin bir kenara birakin.Dusuncelerinizi kendi haline birakin.Nefes alma egzersizleriyle hafif bir gevseme icine girin. Bu asamadan sonra derin bir nefes alarak 3'er defa olmak uzere,sirayla asagidaki harfleri nefesinizin sonuna kadar sesli bir sekilde soyleyin: A E OU O i Size buyuk bir enerji,denge,ahenk ve huzur saglayacak olan bu metod,ayni zamanda ic organlariniza gercek anlamda bir masaj etkisinde de bulunacak ve fizyolojik bazi rahatsizliklariniz uzerinde olumlu bir etki saglayacaktir. Gelelim harflerin titresimsel ozelliklerine ve bunyemizde yapmis olduklari fonksiyonlara: A sesi akcigerlerin ust kismi uzerine ve beyine etki yapar.Bu Hristiyanlar'in ruhani ayinlerinde bolca kullandiklari,huzur verici bir ses olarak bilinir. E sesi bogaza,ses tellerine ve guclenmesi icin,troid uzerine etki yapar.Her birisi arka arkaya uc defa cikarilan bu sesler,ait oldugu dokular icinde,besleyici bir kan birikmesi saglar. OU sesi butun karin organlari uzerinde etki yapar.Mide,karaciger,karinin alt kismi ve ince bagirsaklarin calismasini duzenledigi gibi onlarin peklikten kurtulmalarina da yardimci olur. O sesi agir ve derin olarak cikarildiginda,butun gogus kafesini titretir ve akcigerleri harekete gecirir. i bu serinin son sesidir.Uzun bir sekilde,hafifce dudaklarda bir gulumseme meydana getirerek cikarilmasi gereken "i" sesini de uc kez tekrar ederek bu seriyi bitiriniz. NOT:BU METOD AYNI ZAMANDA SESLE TEDAVI TEKNIKLERINDEN BIRIDIR.. Kaynak:Ruhsal Gucleri Gelistirme Teknikleri-Ergun Candan 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MALCOLMX Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2007 Sağol paylaşım için.Seslerin gücü denince aklıma hemen efsanevi Dune serisinin Bengesserit Rahibeleri gelir:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bona Fides Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2007 Rica ederim MALCOLMX.Faydasini goreceginize inaniyorum.Ben sabahlari kalktigimda yapiyorum bu calismayi ve en belirgin ozelligi gune inanilmaz pozitif ve enerjik basliyor olusum.Denemeye deger:) Isik ve sevgiyle.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boggyhillocks Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2007 güzel paylaşımına teşekkürler Bona Fides.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
locked_puppet Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2007 Denedim pek bişey olmadı gibi saol yinede ilginç bi paylaşım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bona Fides Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2007 Evet acikcasi basta ben de hicbirsey hissetmiyordum.Oncesi ve sonrasi birbirinin aynisi gibiydi.Ama bir sure devam ettim ve etkilerini gormeye baslayinca hosuma gitti:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hilmiselvi Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2007 Ellerinize saglik, Selamlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.