Cassidy Oluşturma zamanı: Eylül 25, 2016 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 25, 2016 Filmler bir tek iyi adamlar dan oluşmaz kötü karakterlerde bizi kendine hayran bırakabilir. Mutlaka her filmde bizi kendine hayran bırakan bir oyuncu veya bir karakter vardır.Sorum şu şimdiye kadar izlediğiniz filmlerden hangi kötü kahraman sizi kendine hayran bıraktı ? Hangisinde 'Ah keşke ölsemeydi ya' falan dediniz? Benim ki Resident Evil filminden Wesker.Bu herife resmen tapıyorum oyunda ki hali de baya cool. Sizde kendi görüşlerinizi sunarsanız mutlu olurum.Bu arada illa film değil dizi karakteri de olabilir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
celali Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2016 Star Wars'dan Darth Vader http://www.sideshowtoy.com/wp-content/uploads/2015/12/star-wars-darth-vader-sixth-scale-feature-1000763.jpg edit: Dizilerde sayılıyormuş Supernaturalden Lucifer http://static.tumblr.com/a7530b7f50697e77f0fa69ddf51b5f5a/z1xyudd/cdYncdumy/tumblr_static_8id4ahwsdnk0ss40cco4gwgco.jpg 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
adEda Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2016 Ben şunu bırakmaya geldim. Başlığı görünce bu konu geldi aklıma. http://www.gnoxis.com/kotu-karakterler-neden-sevilir-62104.html Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
adEda Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2016 Binimki de Lex Luthor olsun. Çizgi romanlardaki değil de, dizideki hali pek sempatik. Dizide bencil bir iş adamı olan Lionel Luthor'un, yani babasının baskılarına direnen, iyi niyetli ve yardım sever bir kahraman, Süperman'in en iyi dostlarından biri. Lakin, o bölümlere gelemesem de henüz, duyumlarıma göre zamanla değişiyormuş. Lex'i sevmemin nedeni onu kötü adama dönüştürenin gördüğü psikolojik baskı olması. E destekliyor muyuz peki? Hayır desteklemiyoruz. Hatta sinir oldum öğrendiğimde. Yine de dizide en sevdiğim ikinci karakter. Zekası olsun, babasını şah mat edişi olsun... cici keltoş. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cassidy Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2016 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2016 Ben şunu bırakmaya geldim. Başlığı görünce bu konu geldi aklıma. http://www.gnoxis.com/kotu-karakterler-neden-sevilir-62104.html Çünkü karanlığın çekici yanı vardır hem konuyu dağıtmayalım lütfen :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Drizzt Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2016 Banshee - Albino Hep bu herifin sex kölesi olmaktan korkmuşumdur.Bence bi erkek için en korkunç şey Ama düşmanlarımın bunun eline düşmesini umarım En hayran kaldığımda Hannibal Lecter herhalde 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anafiel girl Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2016 Ay ben kendim hayran kalınacak karakterim. Kime hayran olayım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PiaA Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2016 Korkma yavrum, benim. Nuri amcan. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
diablowashere Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2016 dexter. tabii iyi veya kötü baktığın açı ile ilgili değişir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
arecrateria Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2016 Fight club diyesim geliyor yalnız kötü karakterin kim olduğu kanısına varabilmiş değilim. Hem kime göre? Neye göre? sylvester mı kötü olan, yoksa aslında tweety mi? Kafanız mı karışıyor. Bir sigara daha yakıp olmayan pencerenizden göğü hayal edin bence. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ryze Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2016 Filmler bir tek iyi adamlar dan oluşmaz kötü karakterlerde bizi kendine hayran bırakabilir. Mutlaka her filmde bizi kendine hayran bırakan bir oyuncu veya bir karakter vardır.Sorum şu şimdiye kadar izlediğiniz filmlerden hangi kötü kahraman sizi kendine hayran bıraktı ? Hangisinde 'Ah keşke ölsemeydi ya' falan dediniz? Benim ki Resident Evil filminden Wesker.Bu herife resmen tapıyorum oyunda ki hali de baya cool. Sizde kendi görüşlerinizi sunarsanız mutlu olurum.Bu arada illa film değil dizi karakteri de olabilir. O adam ölmedi bu arada Süpernatural Crowley ölürse ağlarım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Topal Kırkayak Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2016 İlla adam olmak zorunda mı? Kadın olsa olmuyor mu? What Ever Happened to Baby Jane? filminde Bette Davis'in oynadığı Jane karakterini tek geçerim.. Gerginlik sebebi.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.