losteirosss Oluşturma zamanı: Ağustos 30, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 30, 2007 http://aycu03.webshots.com/image/26162/2000386819796898387_rs.jpg http://aycu22.webshots.com/image/26181/2000386245955717587_rs.jpg Ölümcül bir virüs tüm dünyayı tehdit etmektedir. 1996'da 5 milyar kişinin ölümüne neden olan bu virüs, 2035'te dünya nüfusunun yalnızca %1'ini hayatta bırakmıştır. Bu virüsün etkilerinden korunabilmek için insanlar yer altında koloniler kurarak yaşamaya başlar. Bu virüsün üstesinden gelebilmek için mahkumlardan James Cole, zaman makinesiyle geçmişe gönderilir. Yanlışlıkla 1990 yılına gönderilen Cole, bilimadamları için virüs hakkında araştırma yapar. Daha sonra zaman yolculuğunu sürdüren Cole, 1996'da akıl hastanesine alınır. Burada Dr. Kathryn Railly ile tanışan Cole, onu içinde bulundukları duruma inandırmaya başlar. not:izlemeyen pişman olur. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
coldhellangel Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2007 brad pitt hayranlığımı var ne:) bunuda izliceeeem Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
losteirosss Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2007 :)ilgisi yok..bazı oynadığı filmler harbi kült..ben napim:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MALCOLMX Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2007 Sağol paylaşım için...İzlenmesi gereken filmlerden gerçekten;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
elfstitan Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2007 gerçekten harika bi film.mutlaka izleyin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Elesis Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2007 Aslında filmin sonu baştan belli ama insan inanamayıp şok oluyo:blink: Not:İzleyen de pişman olur:DBen izledikten sonra içimi garip bi his kapladı hakikaten normal bir film değil,ama izlenmezse çok şey kaybedilir,gayet realist bir bilim-kurgu klasiğidir:DTeşekkürler dostum senin sayende tanıdım bu filmi,eyvallah:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
seven of spades Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2007 super filmdir.. cok pis nasi ya dedirtir.. bi ara fight club i da ver bence .. brad kult serisi tam olsun .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
losteirosss Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2007 super filmdir.. cok pis nasi ya dedirtir.. bi ara fight club i da ver bence .. brad kult serisi tam olsun .. :D:D olm gay sancaklar beni..paso brad in filmlerini veriom diye :)onu sen ver:D:D ayrıca verilmiştir . verilmediyse forumda yuh derim fight club:blink: -------------------- elesis daha dur dostum sana dehşetengiz akıllara zarar avrupa filmleri izleticem;) sonra holly wood neymiş diyeceksin:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon-ex Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2007 Vallahi ben en son bıraktığımda bunlar üç taneydi biri ağzını biri gözlerini diğeri de kulaklarını tutuyordu,bak ekibi kalabalıklaştırıp film çekmişler:D:D:D Emeğine sağlık kardeşim konusu ilginç geldi filmin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
losteirosss Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2007 ey7allah rim. mutlaka izle bence;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2007 izledikten sonra dehşete düştüğüm aptal gibi sağa sola baktığım bir film..mutlaka izleyin arkadaşlar... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.