kizginkuzgun Oluşturma zamanı: Ekim 6, 2016 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 6, 2016 Uzun zamandır düşünüyordum veda etmeyi. Zaten bir süredir de eğlencelik şeylerden başkasını paylaşmıyordum. Son zamanlarda görüşlerim çok değişti. Basit anlatımla, ölçüp biçemediğimiz şeylere artık inanamıyorum. Yaşadığım, yaşadığımız şeylerin metafizik bir anlamı olduğunu düşünmüyorum artık. Böyle olunca da buraya katabileceğim pek bir şey olduğunu düşünmüyorum. Yazdıklarıma, yazdıklarınıza saygım sonsuz. Paylaşmak her zaman iyidir sebebini sormam, hissetmeniz yeterlidir benim için. Başkasının düşüncelerini sorgulamak anlamsız bana göre. Herkes yaşadığını bilir ve kendince ifade eder. Bugün saat tam 0:00 da artık bir üye olarak aranızda bulunmayacağım. Belki ziyaretçi olarak ara sıra bakarım. Senelerin alışkanlığı var sonuçta Konuşup, sohbet ettiğimiz, belki de zaman zaman zıt gittiğimiz herkese ayırdıkları değerli zamanları için çok teşekkür ederim. Bu son başlığımı hem ileride benim gibi inançlarını kaybetmiş birisi bu güzel forumu terk etmek isterse kullansın hem de biraz arkamda son bir iz bırakayım diye açıyorum. Hoşça kalın... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anafiel girl Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2016 Aslında söylenecek çok şey var fakat bunu benim söylemem, muz yiyen maymunun diğer maymuna muz yeme demesi gibi olur. Umarım herşey gönlünce olur. Saygılarımla... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
palyacho Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2016 Votkanın etkisi mi acaba? 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rauhassa Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2016 Zaman zaman gitmeli insan. Her yerin ver herşeyin bir vakti olduğunu düşünüyorum. Vakit dolunca gitmeli belki vakti gelir geri dönersin. Herşey gönlünce olsun. Mutlu kal! 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2016 Ne güzel sohbetler döndürüyorduk... Şimdi aynı inançları paylaşmıyoruz diye gidiyorsun yani. Üzüldüm. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
palyacho Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2016 Açıkçası ben de üzüldüm... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ninque Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2016 Burada ateist de var müslüman da.. Kalıp kendi fikrince bir şeyler paylaşmak yerine niye gitmeyi tercih ediyorsun ki? 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Drizzt Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2016 Hiç tanışmadık ama kendine iyi bak:) 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anafiel girl Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2016 Kızgın kalacak. Hadi biraz daha... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KurukafaDimtis Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2016 Yalnız değilmissin aslında . Hoşçakal... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
adEda Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2016 Hiç gerek yoktu bana sorarsan lakin madem öyle, Hoşçakal. Güzel bi hayatın olsun hep. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anafiel girl Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2016 Hmm.. Eda'da lakin diyor.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cronos Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2016 Sevgili kizginkuzgun olarak kalacaksın o halde. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Balcan Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2016 vay be kizginkuzgun hic sevmezdik birbirimizi ( sen beni daha cok sevmezdin ) sonradan birbirimizin gonlunu aldik ama sarki armagan etmeler hafiften dokundurmalar falan derken.. vedalarda sozu kisa kesmek gerekir ki hem gidenin hemde kalanin isi zorlasmasin.. Hayatinda basarilar dostum, aradigin cevaplari bulman dilegiyle.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
celali Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2016 Vedaları pek sevmem ama... Geri kalan hayatının istediği gibi geçmesi umuduyla hoşçakal Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Laikha Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2016 Herkes yaşadığını bilir ve kendince ifade eder.. güzel söylemiş. bunu anlayamamış nice insan bu işlerle uğraşıp bir yerlere geleceğini sanarak çırpınıyor. Akılları sıra farklılar ama binlerce duvarla örülü zihinleri. Yolun açık olsun kuzgun. Bazen değişimin en büyük başlangıcı sıradan olduğunu fark etmektir. Sıradanlık büyük bir bilinç uyanmasına sebep olur. Belkide senin hikayen şimdi başlıyordur.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
palyacho Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2016 Hoşçakalın... Beni özleyen olursa; sihirli kelimeyi kullansın... : o ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sidar Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2016 bunu anlayamamış nice insan bu işlerle uğraşıp bir yerlere geleceğini sanarak çırpınıyor. Akılları sıra farklılar ama binlerce duvarla örülü zihinleri. Yolun açık olsun kuzgun. Bazen değişimin en büyük başlangıcı sıradan olduğunu fark etmektir. Sıradanlık büyük bir bilinç uyanmasına sebep olur. Belkide senin hikayen şimdi başlıyordur.. Hayır sevgili laikha . Ne istediğini gerçekten bilmeyenler bu çırpınışlardan bir sonuç alamıyor . Kendilerini hakiki bir ruhsal bilgelik yoluna adayanlar ise marjinallik havası taşımıyor zaten . Mükemmelliğin kusurlu bir davranış olduğuna hem fikiriz . Lakin sıradan olamayacak kadar özgün olduğumuzun da bilincinde olmalıyız ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.