Julius Martov Oluşturma zamanı: Ekim 11, 2016 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 11, 2016 Merhabalar bugün peyami safa adlı yazarımızı araştırırken parapsikoloji ile ilgilendiğini ve ilginç bir anısını duydum oğlunun ölümünü söylemeye gelen peyami Safa'nın arkadaşı nasıl söyleyeceğini düşünürken piyano birden çalmaya başlar ve oğlum öldü değil mi? Der şimdi benim sorum hiç parapsikolojiyle alakalı kitabı yazısı var mı? Veya sizler neler biliyorsunuz umarım doğru yere açmışımdır konuyu teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anafiel girl Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2016 Tahmin etmiş olabilir. Parapsikoloji ile alakası ne onu anlayamadım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sidar Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2016 Ölümünden önceki son yıllarında metapsişik konulara ilgi duyduğu doğrudur . Lakin bu konuda birkaç makale yazmak ile sınırlamıştır kendisini entelektüel hayatında . Daha özel olan ilgilerinin yoğunluğunu bilemeyecem .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.