adEda Oluşturma zamanı: Ekim 20, 2016 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 20, 2016 Uyandın gözlerin kapalı Kendine döndün yerinde yoktu Yüzüne dokundun çizginde durdun Ama sen yine de düşünme kaybolursun Sonbahar mı geldi sararırsın Hazan vaktinde dalından koparsın Düşersin bir güce sığınırsın Ama sen yinede düşünme kaybolursun [video=youtube_share;6kmods9-2kU] Şair değil, ressam değil İlham gelir ama ilham değil Burda değil, uzak değil Duyar ama kulak değil Yeni değil, ilki değil Belki odur belki değil Falan değil filan değil Yanlış ama yalan değil Rüyama gir hasret giderelim Sen orda ben burda Aramızda.. Kapa gözünü, buluşalım... 'Topu topu bi kaç devir' dedi Ulak Şüphe değil oynanıyor uzatmalar Yaşamalı yaşatmalı giderayak Neden ama mezar mezar papatyalar Uyu uyu uyu Uyu uyu uyu Rüyama gir hasret giderelim Sen orda ben burda Aramızda Di-no-zor... Anılar, rüyalar senle dolu Ucu bucu gözükmeyen deniz Yüzerdik yüzerdik yüzerdik Ordan bakınca nasıl gözükür hala güler misin, bakar mısın öyle, hadi söyle... Gülür yenə yağış hüzünlərdən Bilən bilir nədir səssizliklər Atıb-tutur ürək bu günlərdə Yalan həyat, yalan sənsizliklər Tez solur yarpaqlar Solmadan səndən yazıram Axıb gedir yenə barmaqlar Çağır, gəlim dünəndən hazıram 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
adEda Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2016 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2016 Sən, mən, bir də bu şəhər Bitməyən kədər, Yenə payız... Küçələr ayaz, küçələr dayaz Yağış yağır dünya ağlayır, bizə ağlayır Niyə ayrı düşdük, bir şəhərdə? Niyə? Mən tinləri seçirəm Qısa fikirləri uzun edən tinləri Sən yolları keçirsən Hansı biri qovuşmamızı istər ki? yar yar yar... Niyə belə uzundur bu yollar? [video=youtube_share;q0P-y-puKNM] Oynasam, oynamasam, Oyunu kim kuruyor? Bedeni yordu hadi Niye ruhu yoruyor? Ne diye kandırıyor beni kalbim geceler? Kimi anmakta dilim, kimin ismin heceler? Sor... sormak belki zor zorla(n)san da sor... Düşüşüyle çoktan barışan yok mu? Yaşamaktan sıkılıp yarışan yok mu? Balina sesleriyle süslenmiş... [video=youtube_share;X0oDW-3uRMM] Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
palyacho Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2016 İlk defa dinliyorum, hoşuma gittiler. Tam yemeğimi önüme almıştım, bunları dinledim. Güzel bir yemek müziği oldu benim için. : o ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
adEda Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2016 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2016 Benim de çok hoşuma gitti. Müzikleri ayrı güzel, sözleri, sesi ayrı güzel. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
adEda Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2017 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2017 Ya ne demek grup dağıldı. Üzüldüm. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.