Mother Oluşturma zamanı: Kasım 4, 2016 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 4, 2016 Nasıl bir kişiliğin var İlk ben başlayayım. Biraz dengesiz yapım var durduk yere ufacık bir şeye patlayabilirim ama çok da şefkatliyim. Kenimden çok başkalarını düşünürüm. Çok hayal kurarım. Kafamda sürekli konuşurum bir şeyler planlarım (iyi şeyler). Yalan söylemeyi hiç sevmem ve söylememek için çok çabalarım. Kısaca bunlar buyurun sıra sizde. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anafiel girl Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2016 anlatılmaz yaşanırım ahaha Mmm nasıl biriyim. Bunu iki yüzlülük olarak algılamanızı istemem fakat genel olarak üç kişiyi barındırırım içimde. Normalde fazla konuşmayan biriyim. Ağır, sakin ve hep dinleyiciyimdir. Dert dinlemeyi severim. Ve yardımlara karşılıksız kalamıyorum. Ne kadar iyi bir şey gibi görünse de bir süre sonra iyi bir davranış değil ne yazıkki. Çocuklara ve yaşlılara fazla bir ilgim var. Nedenini biliyor gibiyim. Ama kesin değil. zaman zaman neşeli bir şey oluyorum işte. saçmalıyorum falan. Forum da olduğum gibiyim. Üçüncü kişiyi gerçek hayatta kimseye göstermedim. İçimde saklıyorum. Olması gereken de bu çünkü... Aranızdan belki kapı aralığından bu kişiyi görmüş olanlarımız vardır. Ya mother niye böyle bir konu açtın. Bak adaletsizliği hiç sevmiyorum. Haksız görüneceğimi bilsem bile çoğu zaman susmuyorum. Umursamamak lazım diye düşünüyorum. neyse aslında ben burayı doldururum da susayım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
samira Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2016 Yalnızlığı seven şüpheci ve takıntılıyım açık sözlü ve sakinim ayrıca kırıcı olmam küçümsemek ve aşağılamak gibi egosal tavırlarımda yok Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mother Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2016 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2016 anlatılmaz yaşanırım ahaha Mmm nasıl biriyim. Bunu iki yüzlülük olarak algılamanızı istemem fakat genel olarak üç kişiyi barındırırım içimde. Normalde fazla konuşmayan biriyim. Ağır, sakin ve hep dinleyiciyimdir. Dert dinlemeyi severim. Ve yardımlara karşılıksız kalamıyorum. Ne kadar iyi bir şey gibi görünse de bir süre sonra iyi bir davranış değil ne yazıkki. Çocuklara ve yaşlılara fazla bir ilgim var. Nedenini biliyor gibiyim. Ama kesin değil. zaman zaman neşeli bir şey oluyorum işte. saçmalıyorum falan. Forum da olduğum gibiyim. Üçüncü kişiyi gerçek hayatta kimseye göstermedim. İçimde saklıyorum. Olması gereken de bu çünkü... Aranızdan belki kapı aralığından bu kişiyi görmüş olanlarımız vardır. Ya mother niye böyle bir konu açtın. Bak adaletsizliği hiç sevmiyorum. Haksız görüneceğimi bilsem bile çoğu zaman susmuyorum. Umursamamak lazım diye düşünüyorum. neyse aslında ben burayı doldururum da susayım. Maksat muhabbet olsun biraz insan tanımak olsun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anafiel girl Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2016 Kendimi tanıyorum da, anlatamıyorum.. Öyle söyleyeyim.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
palyacho Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2016 İnişli çıkışlı, ağlayışlı kaçışlı, sevişli yokuşlu çok tatlı biriyim. : o ) Şaka bir yana dengesiz biriyim, çekilir bir adam değilim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Balcan Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2016 ben balcan gnoxisten katiliyorum yarismaci arkadaslara basarilar diliyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anafiel girl Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2016 Hepimiz birer zincirle bağlanmış akıl hastasıyız.. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Heretik Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2016 Hepimiz birer zincirle bağlanmış akıl hastasıyız.. cici anafielden güzel tespit Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
adEda Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2016 Anlatamıyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2016 ben aslında yokum. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Witch Of Rain Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2016 Adım Amy. Berbat bir barda, iyi bir şarkıcıyım. “Öyleyse burada ne işin var?” diyorsunuz. Siz hayatınızın nabzına yakın durmaz mısınız? Adım Amy. Hayatı kötüye kullanan bir kızım. Kendilerini iyi göstermek için şeytanı kötü gösterenlere kızgınım. Bana “iyi ol” demeyin, meleklerin vurulduğunu bilmiyor musunuz? Burada herkes biraz daha bilincinde uykunun. Yastıklar yumuşak, pencerem yıldızlara bakıyor. Buradayım, yalan olmasın diye söylediklerim. Adım Amy. Hayatın kötüye kullandığı bir kızım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Heretik Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2016 vıdı vıdıyım ben reklam müziği Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MZ1vdnW0mtQ Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2018 Adım Amy. Berbat bir barda, iyi bir şarkıcıyım. “Öyleyse burada ne işin var?” diyorsunuz. Siz hayatınızın nabzına yakın durmaz mısınız? Adım Amy. Hayatı kötüye kullanan bir kızım. Kendilerini iyi göstermek için şeytanı kötü gösterenlere kızgınım. Bana “iyi ol” demeyin, meleklerin vurulduğunu bilmiyor musunuz? Burada herkes biraz daha bilincinde uykunun. Yastıklar yumuşak, pencerem yıldızlara bakıyor. Buradayım, yalan olmasın diye söylediklerim. Adım Amy. Hayatın kötüye kullandığı bir kızım. Yedi yıl olmuş bile. Severdim. Yazık oldu. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Apotheous Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2018 kendimi daha pek de bulabildiğimi söyleyemem motorlara ve öğrenmeye aşığım ve bi de boş boş gezinip kafama göre takılmaya aşığım geriye kalan her şeyin de amk Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Thyke00 Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2018 Ağlasam sesimiduyar mısınız, Mısralarımda; Dokunabilir misiniz, Gözyaşlarıma, ellerinizle? Bilmezdim şarkıların bu kadar güzel, Kelimelerinse kifayetsiz olduğunu Bu derde düşmeden önce. Bir yer var, biliyorum; Her şeyi söylemek mümkün; Epeyce yaklaşmışım, duyuyorum; Anlatamıyorum. Orhan Veli Kanık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lethal Perfection Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2018 Ben basit bir adamım ve basit işlerle uğraşırım. Basit düşünür, basit konuşurum. Bundan mutluluk duyuyorum. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Apotheous Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2018 Ben lanet bir paşayım taammı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
adEda Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2018 Anlatamıyorum. Neyse ki denememişim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anafiel girl Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2018 Neyse ki denememişim. şimdi deneyebilirsin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
adEda Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2018 şimdi deneyebilirsin Bir ara denerim. Şimdi yorgunum anafiel. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
FORNEUS Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2018 Nasıl anlatsam,nerden başlasam, mmmm..... Bodrum Bodrum, Bodrum Bodrum Duygu, biraz duygu Bütün isteğim buydu Biraz deniz, biraz uyku Bütün isteğim buydu Bodrum Bodrum, Bodrum Bodrum Nasıl anlatsam,nerden başlasam Kaç kişiydik o zaman bak, Kaç kişi kaldı şimdi Bodrum Bodrum Bir zamanlar aşık olmuştum Ama şimdi ismi neydi unuttum Bodrum Bodrum, Bodrum Bodrum Duygu, biraz duygu Bütün isteğim buydu Biraz deniz, biraz uyku Bütün isteğim buydu Bodrum Bodrum, Bodrum Bodrum Bir zamanlar aşık olmuştum Ama şimdi ismi neydi unuttum Bodrum Bodrum, Bodrum Bodrum Nasıl anlatsam,nerden başlasam Kaç kişiydik o zaman bak, Kaç kişi kaldı şimdi Bodrum Bodrum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MZ1vdnW0mtQ Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2018 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Moterda Olisya Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2018 Yazı yazı nereye kadar, video bırakayım ben whs https://youtu.be/jgcQzxcIROg Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ArpiA Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2018 kim olduğunu hatırlamayan, ayna gibi karşılaştığı insanlara göre şekillenen onlar olan, içinde çok uzaklardaki gerçek kişi(yi)leri sadece rüyalarında bulan ve uyandığında hepsini kaybeden. yaşamaktan müthiş keyif alan, istediği gibi yaşayamadığında ölmek isteyen. işte ben.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.