pithc Oluşturma zamanı: Kasım 5, 2016 Oluşturma zamanı: Kasım 5, 2016 Tarih öncesinden kalma bir durum.. elleri görelim.. :rofl: Devamı olacak bekleyin.. eski geyikler.. eski muabbetler.. http://i.hizliresim.com/7ARjQa.jpg 2 Alıntı
pithc Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2016 Yazar Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2016 Arkadasligimizin 10 uncu yılı hatrına arşivimi dökücem buraya.. Alıntı
boogee Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2016 Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2016 Oglum duygulandım 10 yıl gecti lan düşün saçım vardı o zamanlar arşivi benimle paylaşmayıp buraya döküyosun ya helal olsun Alıntı
PiaA Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2016 Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2016 Aha efsane başlık açılmış Alıntı
DenizFeneri Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2016 Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2016 İnanmıyorum!Tepesi açık olmayan bogee imiş.Biliyordum :rofl: Alıntı
AnDMe Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2016 Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2016 Olm niye bilinçaltımıza böyle fotoğraflar ekiyon Ayrıca boogee yi de koyda tam olsun Alıntı
pithc Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2016 Yazar Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2016 Bence fotoğrafı kaydırın boogee yi goreceksiniz Alıntı
AnDMe Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2016 Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2016 ahahaha browser kurbanı olmuşum ) Yarına da kalsın olm geyikler hepsini bitirmeyin bugünden Alıntı
pithc Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2016 Yazar Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2016 Tabi artık kimse tanımıyor bizi azizim Alıntı
adEda Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2016 Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2016 Sizde tam karikatürist tipi var Alıntı
pithc Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2016 Yazar Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2016 Sizde tam karikatürist tipi var grafiker ve dekoratör ama hangimiz Alıntı
adEda Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2016 Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2016 grafiker ve dekoratör ama hangimiz İkinizde de. Alıntı
AurorA Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2016 Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2016 Hala arşivi beklemekteyiz Bakalım neler dökülecek... (Tamam saçlar dökülmüş, onu anladık. Diğer dökülecek olanları merak ediyoruz) Alıntı
PiaA Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2016 Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2016 Tabi artık kimse tanımıyor bizi azizim Ne demek tanımıyor Ağır takipçinizim 2008 den beri :D Tüm forum geyiklerinize aşinayım diyebilirim Alıntı
Anafiel girl Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2016 Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2016 Ben ne yazıkki tanımıyorum. Sadece üye olduğumdan beri moderatör olduğunuzu biliyorum o kadar. :/ Alıntı
pithc Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2016 Yazar Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2016 Ne demek tanımıyor Ağır takipçinizim 2008 den beri :D Tüm forum geyiklerinize aşinayım diyebilirim Vay be eski sürgün yiyen üyelerdenmisiniz.. işte burda tam aradığınız sayfa.. gelin, yazın ve yine atalım.. :rolf: 1 Alıntı
PiaA Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2016 Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2016 Vay be eski sürgün yiyen üyelerdenmisiniz.. işte burda tam aradığınız sayfa.. gelin, yazın ve yine atalım.. :rolf: Ben o zamanlar daha küçümen olduğumdan sizinle pek muhabbetim olmadı ama abimin oluyordu okyanussue idi nicki O sürüldü ben geldim yerine Ama elimde inanılmaz komik geyikleriniz var onları bulayım boş vaktimde dökeceğim hepsini buraya Alıntı
boogee Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2016 Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2016 Dök dök ne varsa dökün sende bizim arsiv ne arıyor onu anlamadım ) Alıntı
pithc Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2016 Yazar Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2016 Kesin bizde o kadar arşiv yoktur.. Alıntı
pithc Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2016 Yazar Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2016 İzmir buluşması gerçekleşmişti.. andme, boogee, pithc.. bir birimize masal okuyup ağaca sarılıyoz.. :Rolf: Alıntı
ArpiA Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2016 Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2016 ya Ankaradaki rakı şenliğimizden foto yok mu :/ Alıntı
pithc Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2016 Yazar Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2016 Boynuzsuzda varsa vardır askere gitmeden sor bakalım benim telefonlarımı açmıyor sevmiyor beni bu aralar herhal Alıntı
ArpiA Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2016 Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2016 Bornozsuz ekmişti bizi o gün hiç değişmiyor Alıntı
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.