pithc Oluşturma zamanı: Kasım 5, 2016 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 5, 2016 Tarih öncesinden kalma bir durum.. elleri görelim.. :rofl: Devamı olacak bekleyin.. eski geyikler.. eski muabbetler.. http://i.hizliresim.com/7ARjQa.jpg 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2016 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2016 Arkadasligimizin 10 uncu yılı hatrına arşivimi dökücem buraya.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2016 Oglum duygulandım 10 yıl gecti lan düşün saçım vardı o zamanlar arşivi benimle paylaşmayıp buraya döküyosun ya helal olsun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PiaA Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2016 Aha efsane başlık açılmış Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DenizFeneri Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2016 İnanmıyorum!Tepesi açık olmayan bogee imiş.Biliyordum :rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2016 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2016 :Rolf: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AnDMe Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2016 Olm niye bilinçaltımıza böyle fotoğraflar ekiyon Ayrıca boogee yi de koyda tam olsun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2016 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2016 Bence fotoğrafı kaydırın boogee yi goreceksiniz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AnDMe Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2016 ahahaha browser kurbanı olmuşum ) Yarına da kalsın olm geyikler hepsini bitirmeyin bugünden Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2016 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2016 Bitmez bu geyik Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2016 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2016 Tabi artık kimse tanımıyor bizi azizim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
adEda Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2016 Sizde tam karikatürist tipi var Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2016 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2016 Sizde tam karikatürist tipi var grafiker ve dekoratör ama hangimiz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
adEda Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2016 grafiker ve dekoratör ama hangimiz İkinizde de. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2016 Hala arşivi beklemekteyiz Bakalım neler dökülecek... (Tamam saçlar dökülmüş, onu anladık. Diğer dökülecek olanları merak ediyoruz) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PiaA Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2016 Tabi artık kimse tanımıyor bizi azizim Ne demek tanımıyor Ağır takipçinizim 2008 den beri :D Tüm forum geyiklerinize aşinayım diyebilirim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anafiel girl Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2016 Ben ne yazıkki tanımıyorum. Sadece üye olduğumdan beri moderatör olduğunuzu biliyorum o kadar. :/ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2016 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2016 Ne demek tanımıyor Ağır takipçinizim 2008 den beri :D Tüm forum geyiklerinize aşinayım diyebilirim Vay be eski sürgün yiyen üyelerdenmisiniz.. işte burda tam aradığınız sayfa.. gelin, yazın ve yine atalım.. :rolf: 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PiaA Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2016 Vay be eski sürgün yiyen üyelerdenmisiniz.. işte burda tam aradığınız sayfa.. gelin, yazın ve yine atalım.. :rolf: Ben o zamanlar daha küçümen olduğumdan sizinle pek muhabbetim olmadı ama abimin oluyordu okyanussue idi nicki O sürüldü ben geldim yerine Ama elimde inanılmaz komik geyikleriniz var onları bulayım boş vaktimde dökeceğim hepsini buraya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2016 Dök dök ne varsa dökün sende bizim arsiv ne arıyor onu anlamadım ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2016 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2016 Kesin bizde o kadar arşiv yoktur.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2016 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2016 İzmir buluşması gerçekleşmişti.. andme, boogee, pithc.. bir birimize masal okuyup ağaca sarılıyoz.. :Rolf: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ArpiA Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2016 ya Ankaradaki rakı şenliğimizden foto yok mu :/ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2016 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2016 Boynuzsuzda varsa vardır askere gitmeden sor bakalım benim telefonlarımı açmıyor sevmiyor beni bu aralar herhal Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ArpiA Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2016 Bornozsuz ekmişti bizi o gün hiç değişmiyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.