vhercle Oluşturma zamanı: Ağustos 30, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 30, 2007 http://www.operapasta.com/pasta1.jpg Şu anda aramızda değil ama temennimin dönmesi yönünde.. Benim asil ruhlu arkadaşım felidae, doğum günün kutlu olsun ..... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2007 burda olmamasına üzüldümm fikirleriyle görüşleriyle çok değerli birisii nice mutlu senelere burda olmasada Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon-ex Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2007 Aaaa insan haber verir yahu:)Doğum günün kutlu olsun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2007 nice mutlu yıllara :D (yarın başlığına yazabilecek durumda olacak;) ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
losteirosss Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2007 doğum günün kutlu olsun:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MALCOLMX Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2007 Nice yıllara... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
belfalas Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2007 iyki doğdun felidae...nice nice yıllara...her daim görüşlerini savunacak kudretin olsun! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SCARRED Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2007 Nice mutlu, sakin yıllara. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
locked_puppet Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2007 felidae iyi ki varsın,eksik olma arkadaşım seviyorum seni doğum günün kutlu olsun!!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Elesis Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2007 Kendisiyle hiç denk gelemesekte şanını ve yiğitliklerini duyup takdir ettiğim bir insandır kendisi,kutlu olsun:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SpawN Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2007 nice mutlu yıllara Felidae! sevgilerimle!!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2007 doğum günün kutlu olsun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
seven of spades Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2007 bildiklerini ayni kararlilik ve hirsla savundugun;nice saglik,basari ve mutluluk dolu yillara.. .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kinyas Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2007 Haksızlıklar karşısında asla susmayan , fikirlerini her daim savunan asi ruhlu insan..Doğum günün kutlu olsun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wahsi Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2007 Dogum günün kutlu olsun kuzgunum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2007 nice yıllara:)...... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2007 kata bi dans başlıgına gelirmisn rica etsem Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sevgisu Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2007 nice sevgi dolu yıllara..... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2007 bende kutlamak istiyoruuuuuuuuuum -------------------- kendileri nerdeki Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
felidae Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2007 teşekkürler arkadaşlar hepinize:D 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zendor Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2007 uuuu gayet kutlu olsn doum günn.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
felidae Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2007 uuu gayet saolasın:cool: 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2008 Sonradan tatlıya bağlanan bir tartışma ile tanıdığım ;savunduğu değerlerin her daim arkasında duran , dürüst, insan gibi insan Doğum Günün Kutlu Olsun. Hediyen İskender'den Beyaz Bir orman yangınında nasıl çaresizce yuvasında ölümü bekleyen çocukkarınca Bir usta avcı gibi duvarıma astım vurduğum bütün jilet darbelerini bileklerime pervasızca Çünkü kan kalıyor turuncudan güneş çıkınca Küçük İskender Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kinyas Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2008 Fikirleriyle kişiliğini ortaya koyan, doğrunun peşinde olan insan... Başta sürtüşmeme rağmen; eleştirileriyle yolumu çizmemi sağlayan kişilerden biri... Muhabbetimiz pek olmasa da, severim kendisini... Yine, yeni bir yaşın daha kutlu olsun... Aynı çizginde devam ettiğin; nice mutlu yıllar dilerim. Sevdiğin bir şiiri armağan etmek istedim. Bir Martıyı Ağlattın Sen bir martıyı ağlattın işte bir çocuk garanti intihar eder artık kütür kütür küfrediyor gece imanıma bir yaprak kırılıp suya düşüyor su yaralanıyor su kanıyor şelale! ah nasıl titredim tensiz bir piyanist büküldü sanki kesişen ayrışık doğrular gibi çarpışıverdim yüzünle. Yüzün öyle düzgün suna bir elyazısı yüzün yüzüme aksedince yüzün ayna alnımda yüzün uzun hüzünlü bir alınyazısı! bitmemiş bir ömrün yalanısın sen: kabuslarımın tabiri çocukluğumun arta kalanısın! öldüreceğim kendimi dudaklarınla dudakların etle, şehvetle seferber sen! bana inen son kutsal kitap son fakir yatır son aciz peygamber! bir martıyı ağlattın işte bir çocuk garanti intihar eder artık Küçük İskender Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mysteriouslady Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2008 Bana göre çok ufak sayılabilecek bir tartışma ortamıyla tanıştım kendisiyle...Neyse ki çok uzun sürmedi ve tatlıya bağlandı mesele...Çok fazla tanıma imkanım olmadı fakat gözlemlediğim kadarıyla,cesur ve doğrularına sahip çıkan bir kişiliğe sahip kendisi...Bunu başarabilen insan sayısı çok azınlıkta...O nedenle değerlisin ve uzun uzun yılların olsun felidae... Benden de sevilen şairlerimizden Orhan VELİ KANIK dizeleri gelsin sana... AH! NEYDİ BENİM GENÇLİĞİM Nerde böyle hüzünlenmek o zaman; İçip içip ağlamak, Uzaklara dalıp şarkı söylemek; Hafta sekiz ben eğlentide; Bugün saz,yarın sinema, Beğenmedin Aile Bahçesi; Onu da beğenmedin,parka; Sevdiğim dillere destan; Sevdiğim, Meyil verdiğim; Ben dizinin dibinde elpençe divan, Samanlık seyran. Nerde, Nerde, Nerde böyle hüzünlenmek o zaman! ORHAN VELİ KANIK Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.