ilker4545 Oluşturma zamanı: Kasım 12, 2016 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 12, 2016 kendimi bildim bileli kan içme istegim olmustur içimde damar görünce agzın sulanması kan fln denince agzın sulanması fln gibi şeylerde vardı şimdi arkadaşlar son günlerde yaklaşık 5 gün once arkadaşla konusuyorduk facede nerden geldiyse konu kana geldi fln konustuk biraz işte sonrasında benim nefes alıs verişim hızlandı ama kontrol edemiyordum nefes alıs veriş hızımı cok hızlıydı sonrasında kan istegim arttı deli gibi sanki hiçbirşey yoktu sadece kan istiyordum sonrasında kendimi kaybettim yaptıklarımı bilinçli yapmıyordum kendimi kontrol edemiyordum ellerim ayaklarım her noktası karıncalandı hemde baya karıncalandı sonra kendime geldim falan kendime geldikden sonra baya bi titredim sonra gozume parmagım carptı parmagımda diş izleri fln vardı parmagımı ısırmısım yani bu olay 6 kez fln oldu okulda evde kan aklıma gelince fln oldu SİZCE Bİ PSİKOLOGA GÖRÜNMELİMİYİM Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.