paranormalfikir Oluşturma zamanı: Kasım 18, 2016 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 18, 2016 Faydalı, eğlenceli bir oyun... Gnoxis üyeleri buradan nicklerini belirtirlerse, karşılıklı oynayabilirler... Aynı anda birden fazla oyuncuyla da oynayabiliyorsunuz. Uzun süreli de oynanabilir... Müsait olunmasa bile sonradan oyuna kalınan yerden devam etmek mümkün... Oynarken sohbet etmek için belli bi puana ulaşmak lazım, ama oyun daveti gönderince bu sorun da kalkıyo ortadan...Bunun için nick bilgisi lazım tabi... İlgilenen olursa benim üye adım Satürn Halkası İndirip kayıt olduktan sonra davet kısmına üye adımı yazıp davet gönderebilirsiniz bana... İndirme linki; >>> https://play.google.com/store/apps/details?id=com.he2apps.kelimelik&hl=tr 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2018 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2018 Epeydir oynamıyordum, arada bir davet geldiği oldu. Canı çeken istek gönderebilir oyun için... Şu eklediğim video da biraz sinir bozucu... Direkt play den indirin siz. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Waneta Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2018 yedi beni... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2019 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2019 Henüz oynamak isteyen varsa beklerim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.