adEda Oluşturma zamanı: Kasım 24, 2016 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 24, 2016 Daha iyi hissetmek için şu düğmeye basın! 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
magy Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2016 biri bu adamın düğmesine basmalı. çok gereksiz konuşuyor 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
arecrateria Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2016 Kontrolün bizde olduğunu hissetmemiz isteniyorsa, demek ki kontrol bizim elimizde değil. Kafamızda her şey zaten çok net hiç karışıklık yok. Böyle şeylerle de karıştırmaya gerek yok madem. 'Basamakta durmayın otomatik kapı çarpar.' Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BayParadoks Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2016 biri bu adamın düğmesine basmalı. çok gereksiz konuşuyor Git ağlamama challenge falan izle atarlı ergen seni. Konu için teşekkürler eda Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
adEda Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2016 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2016 Kafa karışıklığı için üzgünüm arec. Rica ederim paradoks. Bu adamın bütün videolarını izleyememiş olduğum için üzülüyorum. Kaliteli ve aynı zamanda bol içerik sunmayı başarıyor. Eğer sürekli takip ediyorsanız ve "mutlaka izlemelisiniz" dediğiniz videoları varsa, buraya ekleyebilirseniz çok sevinirim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
arecrateria Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2016 Yanlış anlaşılmaya mahal vermemek lazım. Sözüm sana değildi o şekilde algılama lütfen. Durup düşününce veya en olmadı uygulayınca adamın söylediklerine hak veriyor insan. İnsanoğlunu bu hale getirmeye gereksinim duyan insanların rahatsızlığı aslında bu. Ancak zamanla bizim rahatsızlığımıza dönüşmesi de elbette kaçınılmaz. Adamı ilk defa görüyorum açıkçası, faydalı paylaşımın için teşekkürler. Tedx videoları önerebilirim eğer denk gelmediysen. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
magy Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2016 Git ağlamama challenge falan izle atarlı ergen seni. Konu için teşekkürler eda emredersiniz haşmetli möö Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
palyacho Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2016 Ben bu çocuğun başka videosunu izlemiştim sanırım ama hatırlamıyorum. Ses tonu ve diksiyonu izlettiriyor. İçerik de güzel evet. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Drizzt Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2016 Dershane öğretmeni challenge Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2016 Stresle Başa Çıkmanın En İyi Yolu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
arecrateria Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2016 'Kendinize ulaşmak için, kendinizden uzaklaşın,' demiş. aferin tuttum bu ifadeyi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2016 Bu da gayet güzel bir çalışma Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anafiel girl Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2016 Bu adamın tüm videolarını izliyorum. Konuşma tarzı ve konuları insanı sıkmıyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2016 Ben de severek takip ediyorum adamı... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
celali Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2016 Barış Özcanın müthiş seslendirmesi ile kapılar adlı kısa film Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
arecrateria Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2016 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
arecrateria Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2016 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
celali Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2017 Önce dizinin o bölümünü izledim ondan sonra Barış Özcan'ın videosunu ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anafiel girl Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2017 Zinciri kırma videosuda harikada Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2017 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2017 Ben de bu kitabı nasıl okuyacağımı merak ediyordum... Bakalım bakalım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
adEda Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2017 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2017 Ben de bu kitabı nasıl okuyacağımı merak ediyordum... Bakalım bakalım Bu video çok iyimiş Teşekkürler AurorA. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
adEda Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2017 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2017 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
adEda Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2017 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2017 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
thevale Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2017 birileri yeni keşfetmiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.