Black Angel Oluşturma zamanı: Kasım 26, 2016 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 26, 2016 Merhaba, Forumda bir konuda birinin mesajına alıntı ile cevap vermeye çalışıyoruz. Ama mesajı yazarken boşluk bırakma tuşu neden çalışmıyor? Bu sorunu düzeltirseniz sevinirim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2016 Özel mesajlaşma sisteminde ve alıntı yapılan mesajlarda hep aynı sıkıntı yaşanıyor. Sorun düzeltilene kadar alıntı yaptığınız konunun altına 1-2 enter ile boşluk açıp üst ok vasıtasıyla üst satıra geçerek yazarsanız boşluk sorunu yaşamadığınızı göreceksiniz... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Black Angel Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2016 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2016 Özel mesajlaşma sisteminde ve alıntı yapılan mesajlarda hep aynı sıkıntı yaşanıyor. Sorun düzeltilene kadar alıntı yaptığınız konunun altına 1-2 enter ile boşluk açıp üst ok vasıtasıyla üst satıra geçerek yazarsanız boşluk sorunu yaşamadığınızı göreceksiniz... Mesala sizin mesajınızı alıntı yapınca boşluk oluyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2016 Mesala sizin mesajınızı alıntı yapınca boşluk oluyor. bilmiyorum ben hep enter yöntemini kullanıyorum... hiç sıkıntı çıkarmıyor bu şekilde. düzeltilene kadar idare edebilirsiniz bu şekilde Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Black Angel Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2016 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2016 Enter yöntemi satır aşağı atlıyor cümle arasında boşluk yapmıyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
skbmoony Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2016 bazen açlışmıyor space yazdığınız şeyi silip satırın başına gelip bir iki kere spaceye basınca devamında düzeliyor sorun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Black Angel Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2016 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2016 bazen açlışmıyor space yazdığınız şeyi silip satırın başına gelip bir iki kere spaceye basınca devamında düzeliyor sorun Evet şimdi oldu dediğin gibi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2016 Enter ile birkaç satır boşluk açtıktan sonra, silmeden araya dönüp yazacaksınız. Sanırım anlatamadım ben Neyse... Kendimi kolayca ifade edemediğim bir saatteyim zaten. skbmoony'nin yöntem de güzel. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lethal Perfection Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2016 Mesaj yazdığınız bölümün sol üstünde A/A şeklinde bir simge var. Ona tıklayın, geleneksel editöre geçecek. Bir sorun çıkarmıyor. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Holy Boy Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2016 Ben sinirden komple tuşu söktüm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AKagNA Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2016 Ben sinirden komple tuşu söktüm Deneme deneme Deneme Deneme Edit: Ne demek istediğinizi anlamadım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Black Angel Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2016 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2016 (düzenlendi) Tamamdır arkadaşlar sorunum çözümüne ulaşılmıştır o yüzden konunun kilitlenmesini ve sohbet alanı oluşturulmamasını istemekteyim sizlerden. Şimdiden anlayışınız için teşekkür ederim. Kasım 28, 2016 Black Angel tarafından düzenlendi Yazım Hatası Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2016 Bazı bilgisayarlarda yapıyor. Özellikle win10 güncel değilse. Yeni metin belgesi açıp oradan kopyalayın (dükkandaki pc de güncelleme yapmama rağmen geçmedi çünü) ya da tavsiyem artık Linux kullanmaya başlayın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PaTeNoS Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2016 Bazı bilgisayarlarda yapıyor. Özellikle win10 güncel değilse. Yeni metin belgesi açıp oradan kopyalayın (dükkandaki pc de güncelleme yapmama rağmen geçmedi çünü) ya da tavsiyem artık Linux kullanmaya başlayın Forumda en fazla 5-6 kişi biliyordur Kali Linux 'u Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paganlaw Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2017 Forumda en fazla 5-6 kişi biliyordur Kali Linux 'u Linux'ün herhangi bir dağıtımını bilmesi yeterlidir, Kali Linux olmasına gerek yok. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.