Jump to content

Rüyada yabancı insanları görmek ?

roZbeKiram

Önerilen Mesajlar

Aslında bunun bir yetenek olduğunu sanmıyorum.Çünkü bildiğim kadarıyla daha önce böyle bir yetenek veya olay duymadım.Ama belki de durugörünün bir varyasyonudur ya da yaşayan bilen vardır diye yazayim dedim.Bir 10 gündür felan rüyalarımda(genellikle uyanmadan önceki kısımda) başka insanların içinde buluyorum kendimi.Örnek olarak bugünki rüyamda güney amerika taraflarındaydım.Bir etkinlik vardı yanımda hiç tanımadığım bir kadın vardı.Sanki onlar normal yaşıyordu bende adamın gözlerinden hayatına tanıklık ediyordum.Bu aralar hayatımda bazı sıkıntılar var ve zen felsefesini biraz kafaya taktım.O yüzden emin olmak için 3.bir şahısın fikri güzel olur

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Tipik bir rüya bu. Rüyada tanıdık insanlar görülebilir ama esasen çoğu rüyada tanınmayan insanları görmez miyiz zaten?

Dışarı çıkıp yürüyoruz, etrafımızdan geçen kimseyi tanımıyoruz. Aynen bunun gibi rüyada da bir sürü insan olur tanımadığımız. Bu bir yetenek değil. Tanımadığın biri olsa ve hep o insanı görüyor olsan bir mesaj veriyor olabilir derdim ama bu da söz konusu değil. Tanımadığın insanları görmen sana niye ilginç geldi anlamadım. Her rüyanda sadece tanıdığın insanları mı görüyordun?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Rüyalarımızda daha önce görmediğimiz kimseleri görmezmişiz. Yani sokakta yürürken yanımızdan öylece geçip giden, dikkat etmediğimiz kişiler vs olabilirlermiş en azından. Biz ulaşamasak da beynimizin bir köşesinde kalıveriyormuş demek. Konu ile ilgili aklıma gelen tek şey bu.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Faerna guzel ozetlemis acikcasi merak ettigim bu.Baska insanlarin hayatlarini ruyamda goruyor olabilir miyim ? Ve boyle dusunme sebebim bi 10gune yakindir hep kendimi baska yerlerde baska insanlarin icinden onlarin hayatina bakiyormua gibi hissetmem.Bir gece arabami temizlemeciden aliyorum.Bir gece tanidigimin dugunune katiliyorum.Siradan olaylar degisik yerler.Boylr bi yetenegimin olsugunu sanmiyorum acikcasi merakim dinsin cevap alayim net olarak yeter bana

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bilinçaltımız uyarıcılar tarafından her türlü bilgiyi alır, bilinç farketmez bunu. Bu yüzden rüyalarımızdaki yabancı kişiler de daha önce gördüğümüz kişilerdendir, ancak yine de beyin birkaç kişinin verisinden yeni bir insan da türetebilir.

Başkalarının hayatlarını izlemeyi kastediyorsanız, olabilir bu da. Ama bunun için kontrol edilebilir bilgiler lazım. Afrika'ya gitme imkanınız yoktur, yakın yerlerde bilindik mekanlarda görmek kontrolü sağlayabilir. Bir de tabi ki rüya günlüğü tutmanız gerekir ki edindiğiniz bilgileri not edebilesiniz.

Rüya gibi astral seyahat yaşamanız halinde gerçek hayatları izleyebilirsiniz. Rüyada durugörü ihtimali de var ama hepsinin ayrı değerlendirmesi ve sağlaması var. O yüzden öncelikle rüyadan astral seyahate çıkış, astral seyahatle rüya arasındaki farklar, durugörü, zihin seyahati ve astral seyahatin farkları ve çalışma mekanizması ve lusid rüya gibi konulara bakmanız ve anlamanız gerekiyor. Yaşadığınız şeyin rüya mı yoksa değil mi ayrımına varabilmeniz sizin bu sorunuza cevabınız olacaktır.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Aynı döneme mi denk geliyor bilmiyorum ama bende sizin rüyalarınıza benzer rüyalar gördüm mesela bir grup arkadaş oturuyoruz sanki başka birisinin hayatının içindeyim yani onun gözünden bakarmışçasına bakıyorum.Rüyalar genelde böyle olmuyormu demiş verilen cevaplarda bir arkadaş hayır böyle olmuyor. Sizin ne demek istediğinizi anlıyorum fakat rüyalarda kendinizi kendiniz olarak bilir veya hissedersiniz yani rüyada bilmiyorum bir aynaya bakıp kendini gören varmıdır fakat en azından rüyada kendiniz olduğunuzun farkındasınızdır. Burdaki fark uyurken hem kendiniz olduğunuzun farkındasınız hemde rüyanızda gördüğünüz kişinin sanki içindeymiş gibi yaşıyorsunuz bu daha önce görülen bişrşey falanda değil bu resmen ya gelecekte yaşayacağınız bir bedeninizi görmektir yada geçmişte ya da yaşayan bir başkasının hayatını gözlemek tir.

Aynı rüyaları bende gördüm şu anki gerçeklikte benim ben olduğumu nasıl biliyorsam o rüyalardada o bedenin içinde olmamda bir o kadar gerçekti.

Belkide bu bir bütünün parçaları olduğumuzun bir şekilde her yaşayan canlının bir diğeri ile bir şekilde bağlantılı olduğunun kanıtıdır. İşin içine zamanı da katarsak yani şöylede düşünebiliriz ruhani daha üst bir boyutta zaman kavramı anlamını yitirir fiziksel olmayan bir boyutta zaman hiçbir işinize yaramaz geçerliliği yoktur.

O yüzden bilinç rüyada iken bir üst boyutta ise bu fiziksel evrendeki zaman kısıtlamasını kaldırıp gelecekte yaşayacağımız hayatları görmemize sebep olabilir.

İkincisi insan ruhunun tam olarak ne olduğunu ve neler yapabildiğini bilmiyoruz.

İnsan ruhu kendini bölüp belkide yüzlerce farklı insan bedeninde aynı anda yaşayabilir. Düşünün siz bir ruhsunuz dünyaya doğma amacınız burdaki deneyimlerinizle kendinizi hatırlamak ne olduğunuzu hatırlamak bir insan vucudunda mı daha fazla deneyim yaşarsınız yoksa kendinizi daha fazla parçaya bölerek mi daha fazla deneyiminiz olur.

Belkide biz riyalarımızda ruhumuzun bölünen parçalarını görüyoruz belki farklı zamanlar belkide farklı mekanlarda.

Siz bunu bir düşünün böyle rüyaları tekrar görürseniz bir tarih hatırlayabiliyormusunuz rüyanızda dikkat etmeye çalışın.

Bana özel mesaj ile rüyanızı anlatabilirsiniz dinleyebilirim rüyalarınız hakkında tartışabiliriz.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Beynimiz sünger gibi o kadar çok gerekli gereksiz bilgi, anı ve görüntüyü saklıyor ki rüyalarımızda reelde anlam veremediğimiz şeyleri görmemiz çok doğal. Bu "şeyler" in içine tanımadığımız insanlar da dahil elbette.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...