polburcu Oluşturma zamanı: Ocak 26, 2017 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 26, 2017 hesabımı silmek istiyorum ama silmek için girebileceğim bölümü bulamadım yardım rica ediyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paganlaw Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2017 28 yaşında olan ve 5 yıldır üye olup bu mesaj hariç önceden sadece 8 mesaja sahip biri için ilginç bir istek olmuş. Silme seçeneği yok. Girmemeyi seçince silmekten farksız oluyor diye düşünüyorum. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ninque Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2017 Bu konuyu açmasaydınız zaten silinmiş sayılacaktı, kimse farkında bile değildi üyeliğinizin. Forum burası, yazmazsanız yoksunuz zaten. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2017 Maalesef üyelik silme işlemimiz yoktur. Dileyen üye olarak girmeme hakkına elbette sahiptir. İyi Günler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar