AurorA Oluşturma zamanı: Ocak 27, 2017 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 27, 2017 Ben Cash, ABD’nin Kuzeybatı Pasifik ormanlarında, 6 çocuğu ile beraber bir kabinde medeniyetten izole bir hayat yaşamaktadır. Bu izole ortamda ebeveynlik, kendi doğrularını yaratmıştır ve çocuklar moderniteye karşı bir bağışıklık kazanamamışlardır. Ben, kendini çocuklarını büyük bir titizlikle hem fiziksel hem de entelektüel olarak yetiştirmeye adamıştır. Fakat karısı Leslie’nin ani ölümünün ardından bütün düzeni yerle bir olur, ve Ben, ailesini şehre getirmek zorunda kalır. Şehir medeniyeti içinde çocuklar şehirle, Ben ise ebeveynlik yöntemleri ile yüzleşmek zorunda kalacaktır. Çünkü Ben’in ebeveynlik anlayışıyla dünyanınki birbirine hiç benzememektedir. -------- Bizim sitedekilerin özellikle izlemesi gereken bir film. Oldukça etkileyiciydi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
adEda Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2017 Film harikaydı. Ne varsa bırakın, bir an önce izleyin derim ben. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PiaA Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2017 Çıplaklık utanmamız gereken bir şey değildir. -Baba yinede giyinsen iyi olur... )) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2017 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2017 Nispeten benim de hayalim olan şu toplumdan uzak bir yaşantı sürme olayı üzerinde dönüp duran konusu sayesinde düşüncelerimi daha derinleştirebildiğime inanıyorum. Sırf bu açıdan izleseniz bile film gayet güzel bir bakış açısı sunuyor insana. Mutlaka izlenmeli... Ha bir de çok eğlenceli Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
adEda Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2017 Aynı zamanda düşünce, inanç özgürlüğüne de değinmeleri çok iyi. Karaktetler de çok sevimli. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AKagNA Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2017 İzlemeye gidiyorum, sızıp kalmam heralde. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2017 Birkaç gün önce Taksim'de gezerken gördüm panoda aklıma Aurora geldi bunu önermişti diye Gittik izledik pek güzel sıcak bir filmdi teşekkürler. Filmi izlemeyenler açmasın, izleyenler de ağlasın. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.