AKagNA Oluşturma zamanı: Ocak 28, 2017 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 28, 2017 Merhaba Gnoxisin güzel üyeleri. Ben farklı farklı tütsüler almak istiyorum fakat gördüm ki 2.50 TL'ye de var 7.50 TL'ye de var. Tütsüden tütsüye kalite değişir mi? Fark var mıdır? Deneyimleriniz var mı? Güzel yorumlarınız için şimdiden teşekkürler. Ben malum öğrenciyim, 7 farklı tütsü alabilecekken 2 farklı tütsü almak istemem. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DenizFeneri Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2017 Bu konunun adı tütsü önerisi olmalıydı Fiyattan ziyade markadan markaya değişir... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AKagNA Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2017 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2017 Bu konunun adı tütsü önerisi olmalıydı Fiyattan ziyade markadan markaya değişir... Hocam 2side aynı işlevi görür mü peki Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eolo Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2017 Kendi tütsümü kendim hazırlıyorum. Size de öneririm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paganlaw Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2017 Muhtevası itibarıyla değişir. İşlevden kastedilen nedir? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AKagNA Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2017 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2017 Muhtevası itibarıyla değişir. İşlevden kastedilen nedir? Çakralımı açmak ve meditasyon için kullanacağım tabi ki. Kokunun keskinliği daha fazla tetikleyebilir diye düşündüm. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AKagNA Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2017 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2017 Kendi tütsümü kendim hazırlıyorum. Size de öneririm Fakat her şeyin tütsüsü hazırlanabilir mi ki? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paganlaw Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2017 Amacın buysa her şeyin doğalı makbuldür: http://www.gnoxis.com/sabbath-tutsu-tarifleri-14938.html http://www.gnoxis.com/tutsu-yapimi-16857.html 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Witch Of Rain Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2017 Fark olmaz mı yahu? Adi bi buhurla asla verimli çalışamazsın. Bu yolda başarılı olmak biraz zahmetli açıkçası. Tütsü en kolayı. Daha kendi mürekkebini kendi mumlarını kendi yağlarını yaptığın levela anladığım kadarı ile gelmemişsin. Neleri neleri arayıp tarayıp güç bela buluşturup bi araya getirmen gerekecek. Meditasyon, konsantre olmak, enerji yönetebilmek, arınmak biraz pahalı bi iş. Maddi açıdan değil de zahmet açısından.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
NizaL Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2018 Sandal ağacı önerimdir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.