Anafiel girl Oluşturma zamanı: Ocak 31, 2017 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 31, 2017 Bu gün forumumuzun piercing delisi, çakma rage holy boy doğdu. Asfyw Muhabbetinden zevk aldığım, tam bir kafa dengi... Doğum günün kutlu olsum benim çapkın dostum. Yüzün hep gülsün, hiç bir şey seni zayıf düşürmesin, zayıflıkların güç kazandırsın. Seni tanıdığımıza memnunuz. Herşey gönlünce olsun, İYİ Kİ DOĞDUN... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sare Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2017 Iyi ki dogdunnnnn ^-^ Yuzun gibi kalbin gibi guzel temiz bir yil diliyorum canimmmm ^-^ Hayatinda yeni yasinda cikolata tadinda gecsinnnn ^-^ Iyi ki varsinnn iyi ki dogdunnnn biricikkk ^-^ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
masal perisi Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2017 nice mutlu seneler :)doğum günün kutlu olsun.. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Holy Boy Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2017 Bu gün forumumuzun piercing delisi, çakma rage holy boy doğdu. Asfyw Muhabbetinden zevk aldığım, tam bir kafa dengi... Doğum günün kutlu olsum benim çapkın dostum. Yüzün hep gülsün, hiç bir şey seni zayıf düşürmesin, zayıflıkların güç kazandırsın. Seni tanıdığımıza memnunuz. Herşey gönlünce olsun, İYİ Kİ DOĞDUN... Yaptın yine yapacağını di mi Teşekkür ederim canım benim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Holy Boy Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2017 Iyi ki dogdunnnnn ^-^ Yuzun gibi kalbin gibi guzel temiz bir yil diliyorum canimmmm ^-^ Hayatinda yeni yasinda cikolata tadinda gecsinnnn ^-^ Iyi ki varsinnn iyi ki dogdunnnn biricikkk ^-^ Özelden de yazmışsın iyi madem yine teşekkür edeyim bende :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sare Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2017 Özelden de yazmışsın iyi madem yine teşekkür edeyim bende :D Yere göğe yazsam yetmez hahaha Minnossss ^-^ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Heretik Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2017 mutlu yıllar holy 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anafiel girl Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2017 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2017 Minnoş mu? Sakın eş bulma programlarina katildim deme sare. orada bir kız vardı herkese minnos diyordu. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sare Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2017 Daha neler artik ... Holy anladi beni sikinti yok canim )) Evlenme programima dusmanim dusmesin hahaha Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anafiel girl Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2017 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2017 Çok büyük itiraftı. Ahsind Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DenizFeneri Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2017 Doğum günün kutlu olsun. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SilverCavalry Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2017 Dgko bro ? 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
adEda Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2017 Doğum günün kutlu olsun holy 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2017 Nice mutlu yıllara... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
samira Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2017 Mutlu yıllar 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Holy Boy Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2017 Hepinize tekrardan teşekkür ederim.Burada bile hatırlanmak güzeldi.Saolun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.