treM Oluşturma zamanı: Şubat 3, 2017 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 3, 2017 Diğer bölümler ne halde bilmiyorum ama astral seyahat bölümünde yeni konuların olmaması insanların ilgisizliği ile mi alakalı başka ne tür sebepler olabilir? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lex Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2017 Sosyal medyada falan like kasıp,popi olmaya çalışmak artık daha revaçta. O yüzden astral seyahat veya başka konulara olan ilgide oldukça azalmış durumda. İnsanlar artık eskisi gibi meraklı değil. Daha çok; 'Onu nasıl geçebilirim?' in derdinde.. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
skbmoony Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2017 baya zor bi iş olduğu için astral insanlar denemekten yılmış olabilir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Meastro Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2017 Astral seyahati başarmanın zorluğundan ilgi çekmiyor bencede.Daha somut şeylere yöneliniliyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
magy Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2017 Yeni konulardan kastın yeni tekniklerin paylaşılması herhalde. Bunun dışında gerekli konular mevcut zaten. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sare Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2017 Hem zor bir eylem hem de cogu kisi paylasmak istemiyor tecrubelerini ve istememe sebepleri de sahsen bazi arkadaslarin makara yapmalarindan dolayi. Zaten foruma söyleee bir goz atarsan hemen her konuda makaraya vuran 3 5 kisi (ergen) gorursun ^-^ Yanlissam kusura bakmayin yalniz bu benim fikrim. Saygilarimla.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CruWiT Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2017 Keşke daha aktif olsa bu konuyla ilgiliyim şu aralar ama yapan arkadaşların tecrübelerinden faydalanmak isterim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
treM Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2017 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2017 Yeni konulardan kastın yeni tekniklerin paylaşılması herhalde. Bunun dışında gerekli konular mevcut zaten. Evet bilgi açısından yeterince konu var. İnsanlar en azından deneyimlerini paylaşabilir konu açarak diye düşünüyorum veya deneyimlerin paylaşılabileceği konular var onların altına da yazabilirler ama son mesaj atılan tarihler pek de iç açıcı değil insanların paylaşmama isteğinden de kaynaklanıyor olabilir dediğiniz gibi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2017 Asıl problem; -Denedim olmadı...- dan öteye gidemeyen azimsizlik, sabırsızlık... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
scrape Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2017 Ben daha çok lucid yapıyorum, astral beni korkutuyor biraz mesela Ama astrala ilgim az da değil. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
akuma Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2017 Forumun kendisinde bir cansızlık var. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DenizFeneri Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2017 Forumun kendisinde bir cansızlık var. Kesinlikle.Kaç kişi aktif bir şey yazan,muhabbet eden bile yok. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PiaA Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2017 Düzeliiiir Hep dönem dönem durgun olmuştur Gnoxis. Sonra bir bakmışsın yorumlara yetişemiyorsun... Astral seyahat bölümü 2008-2009 yıllarına yanlış hatırlamıyorsam, inanılmaz aktifti ama çok az kişinin buna ayıracak vakti olduğu için zamanla durgunlaştı konu... Maalesef. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anafiel girl Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2017 Astral seyahate pek ilgi yok gördüğüm kadarıyla. İnanan sayısında bir hayli azalmış. Psişik güçler ile cadılık çok merak edilen ve aktif olan bölümler. Gördüğüm kadarıyla tabi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lethal Perfection Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2017 Hakkındaki bütün rivayetlerin "Abi valla yaptım billa yaptım. Havada uçtum şahitlerim var." tadında olan, hiçbir zaman kanıtlanamayacak, kültürlerde de pek de yeri olmayan ve Gnoxis'te hakkında bir bölüm olmasının nedeni sadece "Abi fazla bölüm koyalım da boş görünmesin, göze dolu gelsin" olan bu zırvanın bahsi geçmesi bence daha saçma. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Apotheous Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2017 Boş iş olduğunu düşünüyorum artık. Bence tamamen zırvalık yapıyor olsanız giremiyeceğiniz yer yok erişemeceğiniz bi sır ulaşamıyacağınız bilgi resmen evrene açılan bir şey ama malesef ki ıspatlayabilen yok. Sanırım uzum süre karanlıkta kalınca hayal gücünüz olağan üstü gelişiyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2017 Konuyu açan arkadaşın sitede açmış olduğu ( bu hariç) bir konusu var ... sonra site neden cansız astral bölüm neden böyle ? bizim açabildiğimiz konular bunlar , yaptığımız yorumlar da ortada .. sizleri de pistlerde görmek isteriz .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
treM Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2017 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2017 Konuyu açan arkadaşın sitede açmış olduğu ( bu hariç) bir konusu var ... sonra site neden cansız astral bölüm neden böyle ? bizim açabildiğimiz konular bunlar , yaptığımız yorumlar da ortada .. sizleri de pistlerde görmek isteriz .. Detaylı bilgiye sahip olmadığım için konu kalabalığı yapmak istemedim genelde birkaç yazı okumak için giriyorum ve yeni yazı bulamadığımdan böyle bir konu açmıştım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.