rydernex Oluşturma zamanı: Şubat 8, 2017 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 8, 2017 Arkadaşlar bilgisayardan sosyal medya hesaplarindan iyi anlayan birileri var mı yardıma ihtiyacım var Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2017 Hacker mı arıyorsunuz bilgisayardan anlayan biri mi? Bilgisayara sızmak, başkalarının sosyal medya hesaplarını hacklemek kanuna aykırı diyeyim de ben şuraya... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anafiel girl Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2017 Hacklenmis kendin hesabını almak istiyor zaten. Başkalarının hesaplarını çalmakta pek bir ilkel geliyor doğrusu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
rydernex Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2017 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2017 Hacker mı arıyorsunuz bilgisayardan anlayan biri mi? Bilgisayara sızmak, başkalarının sosyal medya hesaplarını hacklemek kanuna aykırı diyeyim de ben şuraya... Konuyu bilmiyorsaniz yorum yapmayin diyim şuraya da... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2017 Konuyu bilmiyorsanız yorum yapmayın ne demektir ya herkes konuyu biliyorsa bu başlığa gerek yok. Kimse konuyu bilmiyorsa bi zahmet kendinizi doğru ifade edin de yardımcı olmak isteyen yardım etsin. Atarlanmaya gerek yok boş yere. 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
akuma Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2017 'Şöyle bir yöntem var şunun hesabını hacklersin' yada 'şu programı kullan isteğin kişinin hesabına erişebilirsin' gibi bir şey olmadığı söyleyeyim. Ve tht adlı forum çok daha iyi kaynak bulabileceğini söyleyebilirim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ninque Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2017 Dünyanın en iyi hackerlarından biri var hayatımda ama yerden yere vurur seni 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
rydernex Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2017 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2017 'Şöyle bir yöntem var şunun hesabını hacklersin' yada 'şu programı kullan isteğin kişinin hesabına erişebilirsin' gibi bir şey olmadığı söyleyeyim. Ve tht adlı forum çok daha iyi kaynak bulabileceğini söyleyebilirim. Hayir hayir yanlis anlasilma benim hesabimin hackendiginden suphelyim bunu nasil anlayacagimi ya da hesabima nasil ulasacagimi bilmiyorum bu konuda yardima ihtiyacim var kötü niyetli degilin yani Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anafiel girl Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2017 Dünyanın en iyi hackerlarından biri var hayatımda ama yerden yere vurur seni Aslına bakarsan benimde bir arkadaş var bir bilgisayarla banka soyacak derecede süper zeka falan ama gelde yardım iste Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MZ1vdnW0mtQ Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2019 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2019 fakir var lazımsa. ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KurukafaDimtis Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2019 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2019 Hayir hayir yanlis anlasilma benim hesabimin hackendiginden suphelyim bunu nasil anlayacagimi ya da hesabima nasil ulasacagimi bilmiyorum bu konuda yardima ihtiyacim var kötü niyetli degilin yani Çok böyle hackerlık felan bilmem ama bilduğim kadarıyla söyliyeyim.. Bu tip sosyal medya hesaplarının çalınması fishing(oltalama) denilen olayla yapılıyor...Eğer ciddi bir şüpheniz varsa yakın zamanlarda sosyal medya adresiniz dışında konuştuğunuz insanları gözden geçirin derim.Özellikle sunucular arası veri alışverişi olduysa..Tıkladığınız mailler,resimler,indirdiğiniz dosyalardan kaynaklıdır muhtemelen... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Apotheous Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2019 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2019 fakir var lazımsa. ) Reis senin beynin ve karakterin var. Yeterde artar bile. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MZ1vdnW0mtQ Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2019 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2019 Kesinlikle bana da lazım bi program var nota yazmak için fakat bir aylık kullanabiliyorum şifresini kırınca. herkes öyle kullanabiliyor acaba ömür boyu her ay şifre bulup aramadan kullanmak mümkün mü? Program normalde 3.500₺ açık kaynak seçenekleri yok mu acaba. duk'a "nota yazma programı" diye sorduğumda bunu önerdi: https://musescore.org/tr Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.