datebase Oluşturma zamanı: Şubat 14, 2017 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 14, 2017 Sizce Cinler ile elektromanyetik alan(lar) arasında bir ilişki olabilirmi ? Malum bazı Cin Vakalarında vede Paranormal olaylarda ,olayın yaşandığı bölgelerde çeşitli cihazlarda açılıp kapanmalar, elektriklerin gitmesi veya radyolarda frekans bozulması falan oluyor...Bu konu hakkında Forumdaki arkadaşlarında fikrini almak isterim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
berwa Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2017 cin denilen varlık dini bir olgudur. yani ben bu olguya cin demiyorum da güç diyorum. bir güç olduğu makul ama buna cin deyip ve kılık biçip korkmak da saçma. ve elektromanyetik alan zaten bu güçtür. bu gücü kullanarak iyiye de yorarsın kötüye. önemli olan içindeki bu gücü nasıl yorduğun. öyle düşünmek istersen öyle olur gibi bir şey Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2017 >>> http://www.gnoxis.com/elektronik-ses-fenomeni-evp-1879.html?highlight=Elektronik+ses+fenemonu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
datebase Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2017 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2017 Benim okuduğum ve duyduğum Cin vakalarında ,olayın geçtiği yerlerde sürekli elektronik cihazlarda vede analog radyolardaki frekanslarda dalgaların bozulması gibi şeyler oluyormuş... Cinler kendi alemlerinden bizim yaşadığımız aleme geçtikleri zaman acaba maddeleşmeye yani (Çeşitli hayvanların ve bazı insanların formlarını almaya çalıştıkları zaman) elektromanyetik alanlarda ile acaba bir dalgalanmaya mı sebep oluyor ?? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
reincarnated Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2017 Doğrudan bir etkisi yok, varlığın belirli bir bilinç seviyesinde olması parçacığa kendi iradesi doğrultusunda müdahale etmesine olanak sağlar. Telekinezi türü uygulamalarda da olduğu gibi, kişinin(varlık) isteği ve düşüncesine göre bir eylem söz konusu. Şahsen ben varlıkların birer baz istasyonu olduğunu savunan görüşlere katılmıyorum. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PiaA Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2017 Doğrudan bir etkisi yok, varlığın belirli bir bilinç seviyesinde olması parçacığa kendi iradesi doğrultusunda müdahale etmesine olanak sağlar. Telekinezi türü uygulamalarda da olduğu gibi, kişinin(varlık) isteği ve düşüncesine göre bir eylem söz konusu. Şahsen ben varlıkların birer baz istasyonu olduğunu savunan görüşlere katılmıyorum. '' Varlığın belirli bir bilinç seviyesinde olması, parçacığa kendi iradesi doğrultusunda müdahale etmesine olanak sağlar. '' ... Kusursuz bir anlatım olmuş, tamamen buna katılıyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sidar Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2017 Sadece cinlerle alakalı bir durum değil bu ve buna benzer fenomenler . Aslında bu forumun varlık davetleri ve parapsikoloji ile alakalı konularını kurcalarsanız daha geniş bilgiler elde edebilirsiniz . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.