belfalas Oluşturma zamanı: Ağustos 31, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 31, 2007 Kiz cocuga bir top atarsaniz hemen suratina carpar Erkek cocuga bir top atarsaniz onu yakalamak icin ellerini acar, yine de top suratina carpar:rofl: Kiz cocugunuzu disari cikmak icin ozene bezene giydirirsiniz, suslenme fasli bittiginde kucuk hanim harika gorunmektedir ama gidiceginiz yere 1 saat gecikmissinizdir… Erkek cocugunuzu disari cikmak icin ozene bezene giydirirsiniz, ama 10 dakika sonra gomleginin 2 yakasi 2 tarafa kaymis, ayakkabilari tozlanmistir Kiz cocuk yerde bir cubuk gordugu zaman alip neden yapildigini anlamaya calisir Erkek cocuk yerde bir cubuk gordugu zaman alip bundan nasil bir silah yapacagini dusunur Kiz cocuklara bir Barbie bebek verin, onu giydirir,susler,evcilik oynarlar Erkek cocuklara bir Barbie bebek verin, hemen kollarini bacaklarini koparirlar Kiz cocugun saclarini kestirdiginizde yeni halini begenmemisse kendini 2 hafta odasina kilitleyebilir Erkek cocugun saclarini kestirdiginizde nasil olduguyla ilgilenmez bile Kiz cocuk annesinin makyaj malzemelerini alip yuzune gozune surer Erkek cocuk annesinin makyaj malzemelerini alip duvarlari boyar Kiz cocuk gaz kacirirsa kipkirmizi olur cok utanir Erkek cocuk gaz kacirirsa once bir guler, ardindan ayni sesi 50 kere tekrar eder Kiz cocuklar tirnaklarini uzatir ama daha guzel oldugu icin degil, bir erkek cocugun orasini burasini cizebilmek icin… Erkek cocuklar tirnaklarini uzatir cunku kesmeye usenirler Erkek cocuklar 6 yasindan itibaren babalarina yanak vermeyi keserler Kiz cocuklar 6 yasindan itibaren babalari onlara seker vermezse onlar da yanak vermeyi keserler Kiz cocuklar genelde erkek cocuklardan once konusmayi ogrenirler Erkek cocuklar genelde konusmadan once silah seslerini taklit etmeyi ogrenirler Kiz cocuklar filmde biri öldügünde aglarlar Erkek cocuklar Ninja Kaplumbagalari 3. kere seyrederken biri TV’yi kapatirsa aglarlar alıntıdır... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
True Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2007 Kiz cocuk annesinin makyaj malzemelerini alip yuzune gozune surer Erkek cocuk annesinin makyaj malzemelerini alip duvarlari boyar:rolleyes: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
seven of spades Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2007 belfalas bu sabah super bi baslik patlamasi yasamissin.. .. umarim devami gelir.. eline saglik.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
belfalas Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2007 insan gece uyuyamayınca bayaa verimli oluomuş ya..bunu farkettim bu sabaha karşı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
coldhellangel Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2007 ben de mi sorun var yaaa ben hep makyaj malzemelirini duvara sürerdim ve top görünce kendimce gol yapmaya çalışırmışım:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2007 Kiz cocuk yerde bir cubuk gordugu zaman alip neden yapildigini anlamaya calisir Erkek cocuk yerde bir cubuk gordugu zaman alip bundan nasil bir silah yapacagini dusunur valla doğru bide lastik bulurdum ok yapardım süper saol Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hexagram Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2007 Erkekler alenen iğrenç yaratıklar olarak gösterilmiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
belfalas Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2007 eh..pekte şirin sayılmayız ama dimi:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hexagram Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2007 Pek şirin sayılmayız ama kızlar da çok masum sayılmaz bence Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
coldhellangel Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2007 Pek şirin sayılmayız ama kızlar da çok masum sayılmaz bence :clapping: kendiniz bilmeniz güzel bizi tanımanız daha güzel:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hexagram Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2007 Sizi tanımayacağız da kimi tanıyacağız değil mi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.