beelze Oluşturma zamanı: Mart 16, 2017 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 16, 2017 Lise yıllarından bu yana kaç yıl olmuş ben buraya üye olalı muhabbetlerde gezeli vs 2009 da en son yazdığım msjlar aklıma düştü bi bakim dedim hala üyeliğim duruyor hatırlayanlar kalmışdır beni acaba ya da benim hatırladıklarımdan burda olanlar neyse herkeşe slm olsun iyi formlar bi merhaba deyim istedim bundan snrda uğrarım sıksık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
olymposlu Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2017 merhaba 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
naughty Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2017 Her gnoxis'li bir gün yeniden gnoxise uğrayacak. Büyülediler bizi. Bak ben dokuz yılı devirdim buralarda öyle ergen kullanıcı adlarıyla. 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PaTeNoS Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2017 Tekrardan hoşgeldin dostum 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BayParadoks Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2017 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PiaA Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2017 İlk 2008 de kapıldım buraya bende insan asla tam olarak kopamıyor buradan:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Topal Kırkayak Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2017 Bu ay 9. senem doldu.. 10. seneden gün alıyorum.. Bi kutlama bir şey göremedik.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
skbmoony Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2017 Ben çoook uzun süre hesap açmadan takip etmiştim, hesap açsam da hiçbir zaman çok aktif olmadım ama ben de baya zamandır takip edenlerdenim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.