Jump to content

Konoha Çin R. Anime Kostümlü Parti

Önerilen Mesajlar

Oluşturma zamanı:

Arkadaşlar. İstanbul Acıbadem de 30 Nisanda anime kostümlü parti olacak. Geleneksel bir partidir, gelmek isteyen varsa yazsın. Buradan birkaç kişi gelirse ben de gideceğim.

Yanıtlama zamanı:
Boynuzsuz duymasın, sakalları sızlar afahsjkdd
Sızlasın valla.. Arasın söyleyeceğim zaten :D Birde bakarsın askerliği bırakıp gelirmiş... aklflskjfmd :D
Yanıtlama zamanı:
Sızlasın valla.. Arasın söyleyeceğim zaten :D Birde bakarsın askerliği bırakıp gelirmiş... aklflskjfmd :D

Onu takip eden komutanları ahahhaha :D

Yanıtlama zamanı:

Gelemez o İzmirde.

Yani kostümlü partiler ne bileyim...Neyse.Bana kalsın.

Proteso için normal kıyafetlerle gider seni görür tanışır giderdim herhalde :D

Yanıtlama zamanı:
Gelemez o İzmirde.

Yani kostümlü partiler ne bileyim...Neyse.Bana kalsın.

Proteso için normal kıyafetlerle gider seni görür tanışır giderdim herhalde :D

Sen gel yeterki nasıl gelirsen gel ya:D

Yanıtlama zamanı:

Pia hangi kostümle gitmeyi düşünüyorsun yada hangi karakter olacaksın diyelim ?

ben de adidas eşofman takımını giyip , eski kumaş parçasını da bandana yapsam yato olur muyum acaba ...7bc3009eda78ee33056f3d9dfabd1c1f.jpg

şöyle bir şey iyi gider aslında :D

Yanıtlama zamanı:
Pia hangi kostümle gitmeyi düşünüyorsun yada hangi karakter olacaksın diyelim ?

ben de adidas eşofman takımını giyip , eski kumaş parçasını da bandana yapsam yato olur muyum acaba ...[ATTACH]17077[/ATTACH]

şöyle bir şey iyi gider aslında :D

ahahaha :D :D Ucuza kaçmak bu olsa gerek :DSF:S Bilmiyorum işte... Buradan gelen olursa giderim anca, tek gidip ne yapacağım orada :D
Yanıtlama zamanı:
Genel oluş itibari ile ümit bağlamayın bence , gelmez kimse :D
Hem geleceğim deyip gelmeme özelliğine sahip bir forumuz... Hemde sosyal olduğu kadar asosyal olan bir forum... pöff gideydik eyiydi halbuki... :D
Yanıtlama zamanı:
Hem geleceğim deyip gelmeme özelliğine sahip bir forumuz... Hemde sosyal olduğu kadar asosyal olan bir forum... pöff gideydik eyiydi halbuki... :D

Gelecek insan yok ki zaten forumda, soğuk yeller esiyor her köşede.

Yanıtlama zamanı:

Nasıl bir yerde , ne çalacak ? . Anime sevmem ama sağlam eğleniyorlarsa gelebilirim ama sanmam güzel olduğunu ..

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...