Buda Jo Red Oluşturma zamanı: Nisan 13, 2017 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 13, 2017 merhaba arkadaşlar Buda Jo Red Olarak hem youtubede hemde sitemizin 2.yılı dolduğu için bir çekiliş yapmayı düşünüyorum ama ödül konusuna karar veremedim.Kazanan 3 kişibelirlemeyi düşünüyorum sizce ne olmasını istersiniz ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anafiel girl Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2017 Forum en çok kitap sever. Anafiel en çok kalem sever. Afaggs Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
arecrateria Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2017 Ben en çok hayvanseverim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anafiel girl Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2017 Arkadaşımız hayvan alabilecek bir durumda değildir sanıyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Buda Jo Red Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2017 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2017 Forum en çok kitap sever. Anafiel en çok kalem sever. Afaggs kitap uygundur. Ben en çok hayvanseverim. hayvan biraz daha ilerde neden olmasın. Arkadaşımız hayvan alabilecek bir durumda değildir sanıyorum. biraz daha ilerde olabilir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nameste Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2017 KİTAP, net. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Buda Jo Red Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2017 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2017 KİTAP, net. teşekkürler yorumunuz için diğer üyelerinde fikirlerini duymak isterim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
naughty Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2017 Tek kişilik tiyatro bileti isterdim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Buda Jo Red Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2017 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2017 Tek kişilik tiyatro bileti isterdim. olabilir notlarıma ekliyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
arecrateria Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2017 Bahsettiğim hayvan hediye etmek değildi aslında. Hayvanlara hediye etsek, örneğin sokak hayvanlarına falan. eminim bir insanın kitap ihtiyacından daha çok eksik giderilmiş olur bir sokak hayvanına mama hediye edilmiş olunsa. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
egeklan Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2017 Kitap kesinlikle. "Bahsettiğim hayvan hediye etmek değildi aslında. Hayvanlara hediye etsek, örneğin sokak hayvanlarına falan. eminim bir insanın kitap ihtiyacından daha çok eksik giderilmiş olur bir sokak hayvanına mama hediye edilmiş olunsa." Ama bu da fena fikir değilmiş aslında Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SilverCavalry Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2017 Bence ödül sabit birşey olmasın, belli seçenekler olsun yine de (kitap,sinema bileti vs.) ama isteyen kişinin özel bir isteği olursa (kalem,tiyatro bileti) gibi, alınabilir bişeyse alınsın. Mesela ben istediğim bir şehre tek gidişlik otobüs bileti isterdim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PiaA Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2017 Ferrari kazanma şansı yakalayabiliyor muyuz buradan? Öyle birşey mi:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anafiel girl Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2017 Hayvana yetersiz imkan dedik piaA Ferrari diyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PiaA Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2017 Hayvana yetersiz imkan dedik piaA Ferrari diyor Ahahah şansımı denedim:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nameste Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2017 SilverCavalry gibi ben de bir şehre tek yön/kişilik otobüs bileti isteyebilirim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Buda Jo Red Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2017 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2017 Bahsettiğim hayvan hediye etmek değildi aslında. Hayvanlara hediye etsek, örneğin sokak hayvanlarına falan. eminim bir insanın kitap ihtiyacından daha çok eksik giderilmiş olur bir sokak hayvanına mama hediye edilmiş olunsa. olabilir bunuda notlarıma ekliyorum. Kitap kesinlikle. "Bahsettiğim hayvan hediye etmek değildi aslında. Hayvanlara hediye etsek, örneğin sokak hayvanlarına falan. eminim bir insanın kitap ihtiyacından daha çok eksik giderilmiş olur bir sokak hayvanına mama hediye edilmiş olunsa." Ama bu da fena fikir değilmiş aslında teşekkurler Bence ödül sabit birşey olmasın, belli seçenekler olsun yine de (kitap,sinema bileti vs.) ama isteyen kişinin özel bir isteği olursa (kalem,tiyatro bileti) gibi, alınabilir bişeyse alınsın. Mesela ben istediğim bir şehre tek gidişlik otobüs bileti isterdim. biraz daha ilerde yapacagımız cekılıste neden olmasın ama suankı ıcın malesef olumsuz. Ferrari kazanma şansı yakalayabiliyor muyuz buradan? Öyle birşey mi:D malesef Hayvana yetersiz imkan dedik piaA Ferrari diyor SilverCavalry gibi ben de bir şehre tek yön/kişilik otobüs bileti isteyebilirim. ilerdebelkıolabılır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
palyacho Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2017 Şimdi şöyle bir şey olsun fikrimce. İnsanlar sana kullanmadıkları bazı şeyleri yollasınlar (kitap, dergi, bardak, çanak, ıvır zıvır işte...) Çekilişe herkes işine yarayanı seçip katılsın, kazanırsa alsın. Elde kalanları da bana gönderin. Nasıl fikir? : o ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Buda Jo Red Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2017 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2017 Şimdi şöyle bir şey olsun fikrimce. İnsanlar sana kullanmadıkları bazı şeyleri yollasınlar (kitap, dergi, bardak, çanak, ıvır zıvır işte...) Çekilişe herkes işine yarayanı seçip katılsın, kazanırsa alsın. Elde kalanları da bana gönderin. Nasıl fikir? : o ) kalanları size güzelmiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.