nameste Oluşturma zamanı: Nisan 23, 2017 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 23, 2017 Arkadaşlar, merhaba! :)Başlıkta belirtmiş olduğum kitap hakkında detaylı bilgisi olan en azından bir üye vardır diye düşünmek istiyorum. Var mıdır? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
G Lorgrovn Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2017 Kitabı okumadım henüz ama sen dedikten sonra internetten bir göz gezdirdim. Joy of Satan web sitesini bildiğim için rahatlıkla uygulamaların ve anlatılanların gayet gerçek olduğunu söyleyebilirim. Sen ne tarz bir bilgi istiyorsun tam olarak? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
reincarnated Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2017 Jos forumda çok tartışıldı muhtemelen sitenin pdf formatına dönüştürülmüş halinden bahsediyorsun. Ritüeller ve diğer uygulamalar orjinal değil, sağdan soldan alınıp üzerinde değişiklik yapılmış uygulamalar ama değişiklik yapıldı diye çalışmayan değil tabii bir kaçının deneyip sonuç almıştım. Altın şafağın uygulamalarını incelesen daha sağlıklı. Sirius josla ilgili bir kaç şey yazmıştı bulursam linkini atarım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cronos Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2017 Bu arkadaşlar aynı şekilde üstadlarının süleyman'a ait veya o ekolden devam eden, demonları aşağılayan uygulamaların etkisinin artık kırıldığını ve dünyada artık yükseleceklerini düsünen bir tayfa bi açıdan. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nameste Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2017 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2017 Kitabı okumadım henüz ama sen dedikten sonra internetten bir göz gezdirdim. Joy of Satan web sitesini bildiğim için rahatlıkla uygulamaların ve anlatılanların gayet gerçek olduğunu söyleyebilirim. Sen ne tarz bir bilgi istiyorsun tam olarak?Ben bu kitabı hemen hemen 3-4 sene kadar evvel keşfetmiştim. O sıralar Ihlara Vadi'sinde çalışıyordum, dağın başındaki tesisimizde üst düzey bir yönetici vardı. Kendisinin de spiritüel satanist olduğunu fark edince konuşmaya başlamış, sonrasında bana bu kitaptan bahsetmişti. İlgimi cezbetmesine rağmen yabancı dilim olmamasından dolayı kitaptan faydalanmak istesem de yapamadım. Yabancı dilim hala yok Kitabın uygulamalarına değin başarılı sonuç alınıyor mu, alan varsa da kitabı çevirmeye gönüllü biri olur mu bunu merak ediyordum doğrusu. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nameste Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2017 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2017 Jos forumda çok tartışıldı muhtemelen sitenin pdf formatına dönüştürülmüş halinden bahsediyorsun. Ritüeller ve diğer uygulamalar orjinal değil, sağdan soldan alınıp üzerinde değişiklik yapılmış uygulamalar ama değişiklik yapıldı diye çalışmayan değil tabii bir kaçının deneyip sonuç almıştım. Altın şafağın uygulamalarını incelesen daha sağlıklı. Sirius josla ilgili bir kaç şey yazmıştı bulursam linkini atarımBen JoS'u keşfedeli 3-4 yıl oluyor dediğim gibi. O zamanlar tek bir kitap halindeydi, şimdi o kitap güncellenmiş ve benim elimde eski versiyonu mevcut. Sirius'un bununla ilgili görüşlerini oldukça merak ediyorum. Şayet bulacak olursan, okumayı çok isterim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nameste Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2017 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2017 Bu arkadaşlar aynı şekilde üstadlarının süleyman'a ait veya o ekolden devam eden, demonları aşağılayan uygulamaların etkisinin artık kırıldığını ve dünyada artık yükseleceklerini düsünen bir tayfa bi açıdan.Bu tayfanın ve JoS'un aşağılanmasına denk geldim birkaç yerde daha Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cronos Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2017 Bu tayfanın ve JoS'un aşağılanmasına denk geldim birkaç yerde daha Aşağılamaktan ziyade benim görüşüme göre 1965 yılına ait müthiş bir albümü 2017 yılında günümüz şartlarına göre tekrar düzenleyip değiştirip ruhunu bozarak ortaya koymak. Hitler'i tanrı kabul eden ölümsüz gören her şeyi yahudiye bağlayan bir güruha bile denk gelmistim o arkadaşlar arasında. Tanrı Wotan'ın gözleri yaşlı.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nameste Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2017 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2017 Aşağılamaktan ziyade benim görüşüme göre 1965 yılına ait müthiş bir albümü 2017 yılında günümüz şartlarına göre tekrar düzenleyip değiştirip ruhunu bozarak ortaya koymak. Hitler'i tanrı kabul eden ölümsüz gören her şeyi yahudiye bağlayan bir güruha bile denk gelmistim o arkadaşlar arasında. Tanrı Wotan'ın gözleri yaşlı.. Şimdi daha iyi oldu. Haklısın, fakat ben sanmıyorum ki hiçbir uygulama alanı ilk günlerindeki enerjisini ve orjinalliğini koruyabilsin. Öğretiye dahil olan herkes mutlaka bir yerinden yontuyor, kimi kolunu kimi burnunu kırıyor ve ister istemez değişiyor. Bu da tam olarak öyle bir şey sanıyorum. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
G Lorgrovn Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2017 Bir çoğu neo-nazi, ayrımcı ve saçma sapan fetişleri olan sapıklar ama ritüelleri gayet yerinde. İhtiyacın olan ne ise onu al, sapkınlıkları bir kenara bırak. Eğer okültizme ilgi duyuyorsan bir an önce İngilizce öğrenmeye başla bence ve daha bir çok dil herbiri faydalı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2017 yıllar yıllar önce site aktif iken oldukça faaldim . sonra rüzgar başka bir yöne götürdü http://www.gnoxis.com/enkiyanlik-25627.html şu başlık altında önceden aktif olduğum daha sonra ayrıldığım jos hakkında düşüncelerimi belirtmiştim .. kitabı isteyen olursa ( eski versiyonunu) pdf olarak verebilirim . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
LiveStorm Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2017 yıllar yıllar önce site aktif iken oldukça faaldim . sonra rüzgar başka bir yöne götürdü http://www.gnoxis.com/enkiyanlik-25627.html şu başlık altında önceden aktif olduğum daha sonra ayrıldığım jos hakkında düşüncelerimi belirtmiştim .. kitabı isteyen olursa ( eski versiyonunu) pdf olarak verebilirim . Bana gönderebilir misiniz pdf'yi? Teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
infernusksm Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2017 Bana da gönderebilirseniz sevinirim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Julius Martov Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2017 Şahsen işime yarar gönderirseniz sevinirim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
olymposlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2017 Bende gönderinizi bekliyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
reincarnated Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2017 Pdfsini ne yapacaksınız direk sitenin eski kopyası zaten, doğrudan siteden güncel bilgilere erişebilirsiniz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
theolagreek Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2017 yıllar yıllar önce site aktif iken oldukça faaldim . sonra rüzgar başka bir yöne götürdü http://www.gnoxis.com/enkiyanlik-25627.html şu başlık altında önceden aktif olduğum daha sonra ayrıldığım jos hakkında düşüncelerimi belirtmiştim .. kitabı isteyen olursa ( eski versiyonunu) pdf olarak verebilirim . Merhaba Özel mesajlara cevap veriyor musunuz aceba? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
LiveStorm Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2017 1 Mayıs'da bu konuya yorum atmışım. Şimdi ise mutlak gerçeği keşfettim ve Şeytan'ın yolundan gidiyorum. Şeref ve güç ebediyete dek Şeytan'ın olsun. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
meola147 Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2020 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2020 Bu jos ve 3 kitapçılar yerine başka kaynak yok mu? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TheUmbrella Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2020 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2020 yıllar yıllar önce site aktif iken oldukça faaldim . sonra rüzgar başka bir yöne götürdü http://www.gnoxis.com/enkiyanlik-25627.html şu başlık altında önceden aktif olduğum daha sonra ayrıldığım jos hakkında düşüncelerimi belirtmiştim .. kitabı isteyen olursa ( eski versiyonunu) pdf olarak verebilirim . bana gönderebilir iseniz minnettar kalırım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ufikk Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2020 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2020 yıllar yıllar önce site aktif iken oldukça faaldim . sonra rüzgar başka bir yöne götürdü http://www.gnoxis.com/enkiyanlik-25627.html şu başlık altında önceden aktif olduğum daha sonra ayrıldığım jos hakkında düşüncelerimi belirtmiştim .. kitabı isteyen olursa ( eski versiyonunu) pdf olarak verebilirim . Merhabalar! Konu eski ama yine de şansımı denemek istiyorum. Kitabı bana da yollayabilir misiniz? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
meola147 Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2020 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2020 Merhabalar! Konu eski ama yine de şansımı denemek istiyorum. Kitabı bana da yollayabilir misiniz? Ben deçok istiyorum sorun olmazsa ben de alabilir miyim? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.