tanrininisigi Oluşturma zamanı: Mayıs 5, 2017 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 5, 2017 hiç bir gereksiz soruya yanıtım olmayacaktır özellikle boyle bir sitede bulunup hasta mısın veya delilin nedir sorularını dikkate almıyorum bilen bilir bu konuyu bilmeyende bilmeyecektir. ruhlarla bagım aracı bir insan yoluyla onun bedenini kullanan varlıklar ( ruhlar vb ) girmesiyle temasım iletişimim olmuştur olmaya da devam etmektedir iyilerden yana olsam da boyle bir alana geçince kötüler de peşimi bırakmaz hale gelmiştir bir cok deneyimimden birisi mideme şeytani varlık girip zorla çıkartılmıştır. butun bunlar yaşantımın küçük bir sayfasını oluşturur kötülüğün temsilcisi zerrayı tanıyanlar var ise bana da o yaratıgın ne olduğu hakkında bilgi verirse sevinirim iyi forumlar... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Isee Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2018 Merhaba bana ulaşır mısın 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
clownish Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2018 Bildiklerini bilmek isterim bana ulaşır mısın? 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ninque Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2018 Bildiklerini bilmek isterim bana ulaşır mısın? Böyle bir beklentiye girmeden önce üyenin profiline girip, son aktivite tarihine bakın derim. Böylece boş yere umutlanmış olmazsınız. Bu üye en son 8 mayıs 2017de giriş yapmış ve sadece 3 mesaja sahip, yani forumun daimi üyelerinden değil. Bu foruma bir daha giriş yapacağını hiç sanmıyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2018 Konuyu niye hortlattınız acaba? 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Toprak123 Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2018 Zerra ne lan. İlk defa duyuyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yasemin ceren Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2018 çok ilginç. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
caylakk Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2018 Bak gene güldüm başlığı görüp. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.