Ananas Oluşturma zamanı: Mayıs 28, 2017 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 28, 2017 merhaba 14 yaşında durugörü ve rüya ile başlayan doğaüstü olaylarımın silsilesi şöyle devam etmiştir ruhlarla ve meleklerle bağlantım aracı insan denilen köprü konumundaki (maddi- manevi alem) (18 yaşında ) genel olarak varlıklar demek istiyorum geneli ruhlar olmak üzere aracı insanın bedenini kullanarak benimle temasa, iletişime geçmişlerdir. daha sonrasında her insanın hayatta sınavları vardır. benim de maddi dünyevi sınavlarımı anlatma gereği yoktur. ancak manevi sınavlarım zamanla cok agırlasmaya başlamıştır. ve şunu belirtmek istiyorum kanalları bu alemlere boyutlara açılan kişinin iyilerle olsa bile kötülerde peşini bırakmıyor benim tercihim her zaman ışık ve iyilik ve allaha inancımla yol almaktır. karanlık güçlerle manevi savaşlarım da cabası yaşadığım farklı deneyimlerden birisi ise karnıma geçen sene şeytani varlık girmiş nohut buyuklugunde bir şey yani o içimde dolaşmayabaşlamıştır sonrasında dua ve allahın izin ruhların yardımı ile çıkmıştır. daha cok olay geçmiştir başımdan ama anlatmayı uygun bulmuyorum not : benim ailemde böyle gelmiş ve bana geçmiş bir durum yoktur not: yaşadıklarım gerçektır not: ancak ben teori bilmem bu yuzden yasadıgım hayatolaylarını ve pratik yani deneyimlerimi bu şekilde en yalın sekilde anlatmayı tercih ettim bunları yazmamın amacı beni anlayan bir kişinin çıkması umududur. bana benzeyen birisi olabilir bilemem çünkü beni kimse anlayamaz. anlayan cıkarsa benim için mucizedir aranızda benim gibi olan var mı varlıklarla bağlantı kuran? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.