beelze Oluşturma zamanı: Ağustos 31, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 31, 2007 hadi arkadaşlar bildiğimiz iğrenc espirileri paylaşalım -erkek erkeğe yenen yemeğe ne denir? -menemen -fondoten'in bi üstü nedir? -fondoelewen Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dolunay Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2007 celin dion başka bişey demion. Temel ata binmeye bayılıyormuş ata binmiş bayılmış. Bol bol ameliyat olun içiniz açılır. Dünya ahiret bacımsın ama uzayda bilemem. İlahi azrail sen adamı öldürürsün. tut!!!! masaydın düşüyordu. adamın biri kızmış karısı erkek...... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2007 - aaa banu sen kızmıydın?? -kızdınmı lan - kız-ma öyle herseye :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darkmoon1111 Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2007 ehü ehü bende size ahretlik bir kaç soru soruyum.. hamam böceğinin gözüne sabun kaçarmı? zebraların başka pijaması yokmu? gaffurun zebralarla bağlantısı varmı? kurt adam , wampir adam var da neden solucan adam yok? dünyayı kurtaran adam cüneyt arkınsa , örümcek adam niye cirit atıyor? 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
beelze Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2007 en hızlı sayı hangisi? on çünkü onun arabası war:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MurKy Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2007 -ay pedim kaydı -ne diyon lan sen deli kari ? ne pedi? -mousepadi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2007 Bakarsan bağ olur bakmazsan göremezsin Yumurtanı sahanda mı yersin deplasmanda mı? Adamın biri gülmüş reçel yapmışlar.. Sana bi kıllık yaparım kıllarını koyarsın.. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest FERASET6666 Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2007 kıllı actı cıplak içine kactı = corap yanlış anlamayın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
seven of spades Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2007 adamin biri yarin olucem demis.. yarmislar olmus.. .. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2007 adamin biri yarin olucem demis.. yarmislar olmus.. ..[/QUOT ıptalım..... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
seven of spades Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2007 Yumurtanı sahanda mı yersin deplasmanda mı? .. ( not: rofl suz bi forum dusunemiyorum ben ya.. ... ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2007 Kaçan çoraplarınızı polise teslim edin!! Fidan gibi delikanlıydı bitkisel hayata girdi:D 10 dakika nedir ki.. 5 dakikada geçer.. Kim vurduya gittim az sonra gelicem Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fcuk the life Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2007 adamın biri 9. kattan atlamış ölmüş.. Arkasından arkadaşı atlamış ölmemiş neden? -çünkü ölenle ölünmez! ihih.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
prensesss Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2007 saatin çalışıyomu: cevap evet benimkinede iş bulsana -------------------- çocuğumun adını mafya koydum artık mafya babasıyım bitkisel hayata girdim maksat yesillik olsun elektriği edison buldu faturayı biz ödüyoruz çok girişken bir öğrenciydi kendisine soru soran her öğretmene girişirdi problem çözmek çok zor en iisi problem çıkarmak can boğazdan gelir canan cay bahcesinden sigara içenlere ii davranın çünkü onlar bu dünyada misafirdir aşk sevgilinin çarpık bacaklarını düz görmektir hasret kaldım gözlerinin rengine çıkar artık lenslerini Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
uACansu Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2007 içime sindi dışıma barbie... bi adam yatmış karısıda gemi... dünya döner ay köfte... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2007 yorum yok size:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zendor Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2007 adamın biri warmış iknce dönem düzeltmş.. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
True Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2007 ya bunlara gülmeyen varmı aranızda:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Elesis Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2007 -En yaşlı on hangisidir? -Karton:wallbash: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
losteirosss Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2007 :( iptalim:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2007 İyi politikacı vaadlerini asla unutmaz.. Bi sonraki seçimde yine kullanır.. Bilmemek ayıp değil, yeterki bilmediğini çaktırma... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Elesis Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2007 Vhercle bu gayet doğru bir tespit maalesef:( Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2007 Doğru bir tespit ağlanacak halimize gülelim dedim:) Aile mezarlığıdır damsız girilmez... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugcemgul Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2007 mesela o gün bana gıcığın biri şu berbat espiriyi yaptı...diyalog şu... -tuğçe... -efendim... -sen zayıflamışın... -hadi be... -ama karakterin zayıflamış ihi ihi:D _yürü lan burdan (karşıdaki can havliyle kaçar tabi):D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2007 sana ali nin selamı var. hangi ali? adana şehirlerarası otobus terminali. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.