astralseyahattt Oluşturma zamanı: Haziran 10, 2017 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 10, 2017 yanlış yere açtıysam kusura bakmayın bu yazı dedemden kalmış anlamını ve ne için yazıldığını merak ediyorum bilenler varsa yazabilirmi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
megalazz Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2017 arapça bir şey. "ben" ile başlıyor gerisini okuyamadım çok kötü yazılmış. ismi ne dedenin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anafiel girl Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2017 "En heze razegne me lem ven nefe ha." Diye okudum. Koruyucu bir şey gibi geldi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anafiel girl Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2017 Düzeltiyorum, " en heze razegne me lehü vennefe." Biri birine birşey vermiş gibi bir anlam çıkıyor ama çok anlayamadım. Farsça falan da olabilir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yasemin ceren Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2017 Arapça bilmiyorum malesef Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ShubaDai Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2018 "bu paramızı bitmekten koruması içindir" yazıyor olmalı yanılmıyorsam. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.