AurorA Oluşturma zamanı: Haziran 22, 2017 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 22, 2017 http://720pizle.com/i/afis/a4238.jpg Yönetmen: Giorgos Lanthimos Ülke: İrlanda, İngiltere, Yunanistan, Fransa, Hollanda, ABD Tür: Komedi, Romantik, Bilim-Kurgu, Gerilim IMDB: 7,1 Vizyon Tarihi: 25 Aralık 2015 Süre: 118 Dakika Ödüller: 6 ödül ve 14 ödül adaylığı. Çok da uzak olmayan bir gelecekten enteresan bir distopya öyküsü anlatıyor bize The Lobster. Yalnız kalmış, ilişkisi olmaya insanların tutuklandığı, alternatif bir gelecekte geçen öyküde, bekar kişiler korkunç bir otele yerleştirildikten kırk beş gün sonra, kendileriyle eşleşen kişiyle ilişkiye başlamak mecburiyetinde kalıyorlar. Eğer ki ilişkilerinde başarıyı yakalayamazlarsa, ölümün kol gezdiği bir ormana sürgüne gönderiliyorlar. Dogtooth ile dikkatle üzerine çeken yetenekli Yunan asıllı yönetmen Yorgos Lanthimos'un kamera arkasına geçtiği film, alışılmışın oldukça dışında, enteresan bir distopya öyküsü sunuyor izleyiciye. Başrollerini Colin Farrell, Ben Whishaw, Rachel Weisz ve Lea Seydoux gibisi isimlerin paylaştığı film; distopya meraklılarının ilgisini çekecek gibi görünüyor! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BayParadoks Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2017 Konusu kulağa güzel geliyor , acaba direk ormana gidişi seçmeme izin verirler miydi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Heretik Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2017 İzlemesi zor ama gelecekteki mutlak kontrol sisteminin zoraki çiftleşme üzerine nasıl yansıyacağına dair fikir vermesi açısından önemli bir film. Gittikçe daraltan ve geren bir yapıya sahip. Yine Köpek Dişi'ndekine benzer bir sonu var, aynı yönetmen benim imzam budur gibi bitirmiş. Öneririm. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DenizFeneri Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2017 Ürkütücü...Listeme alıyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
palyacho Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2017 Önce aynı yönetmene ait dogtooth adlı filmi izlemenizi öneririm. İkisi de muhteşem filmler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2017 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2017 Dogtooth'u bu filmi izledikten sonra merak ettim. Bu filmde de bazı sahneler beni çok gerdi ama genel olarak ilginç bir filmdi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.