AurorA Oluşturma zamanı: Haziran 27, 2017 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 27, 2017 http://www.wpaperhd.com/uploads/cache/3940441046/a-cure-for-wellness-movie-poster-L0jp-540x340-MM-78.jpg Kategori: Drama, Fantastik, Korku Yapım: 2016 | Almanya, USA Yönetmen: Gore Verbinski Oyuncular: Dane DeHaan, Jason Isaacs, Mia Goth Hırslı genç bir yöneticiye İsviçre Alpleri'nin ıssız bir bölgesindeki gizemli bir kaplıcada kalan bir Yönetim Kurulu üyesi ile görüşüp onu New York'a gitmeye ikna etme işi verilmiştir. Kaplıca'daki doktorlar, hastalar ve çalışanlar oldukça tuhaftır ve genç adamda şüphe uyandırırlar. Adam her ne kadar yönetim kurulu üyesini bulup işine dönmeye çalışsa da, kendisini oldukça tuhaf, gizemli ve ürkütücü bir durumun tam ortasında bulacaktır. ------ Boş vakit değerlendirmek için oldukça hoş bir filmdi. Ama benim gibi korku - gerilim vs sevmeyenler için yalnız başına izlenecek film değil. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
masal perisi Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2017 film yalnız izlenilmeyecek kadar korkutucu mu? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2017 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2017 Aslında korkutucu değil. Ürkütücü sahneler var. Bazıları için bol kanlı sahneler ürkütücü olabilir. Benim için elleri bağlanmış bir adamın dişini delmeleri yeterince korkutucuydu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
akuma Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2017 Puanı düşük kalmış fevkalade bir filim. Korkutucu değil de mide bulandırıcı birkaç sahnesi vardı , ah o yılan balıkları Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.