nihtwish Oluşturma zamanı: Eylül 21, 2006 Oluşturma zamanı: Eylül 21, 2006 Forumdaki hayatını gerçek hayatına karıştırınca neler oluyor ! Anne yemek yaptıktan sonra: -Emeğine sağlık çok güzel bir paylaşım anne.... Biri elinde kağıtla size adres sorunca: -Dostum link yanlış.İstersen bir kontrol et.... Fotoraf albümüne bakarken: -Capslar bir harika....... Birine hediye alırken: -Bu harika!Hemen indiriyorum........ Birine bir şey hazırladıktan sonra: -Senin için upload ettim........ Sınıfta biri küfrederse: -Oğlum manyakmısın?Banlanıcan şimdi........ Arkadaşlarına yemek yaptıktan sonra: -Replerinizi bekliyorum............. Daha önceden konuşulan bir mevzuyu tekrar duyunca: -Bu konu daha önceden verilmişti......... Alıntı
vhercle Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2006 Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2006 bu konu daha önce verilmişti Alıntı
doors Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2006 Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2006 Ben genelde esime ozellikle maclarda cok fazla kufur ettigi zaman '' seni banlıycam'' ı cok kullanıyorum. Alıntı
nihtwish Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2006 Yazar Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2006 yaa pardon daha once verıldıgını bılmıyodum allahtan daha karıstırmaya baslamadım ben ama cozutursak cok kotu olcak Alıntı
Nora Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2006 Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2006 Arkadaşlar muhabbetleri arasında "lütfen biraz daha saygılı olalım,sırayla konuşun hoop" denebiliyor iş daha da vahimleşirse benim gibi rüyanıza bile girebiliyor ki forumun o derecesini kimseye tavsiye etmiyorum Alıntı
vhercle Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2006 Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2006 valla benimde rüyalarıma giriyor eftalya yüzünden kabuslar göemeye başladım şaplak yiyorum her rüyamda yaw Alıntı
cancanan Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2006 Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2006 bende daha bir belirti yok. ama bu olmayacak anlamına da gelmiyor..... Böyle giderse en kısa zamanda diye düşünüyorum.. Alıntı
bolsoru Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2006 Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2006 >>>(yolda iki gencin konuşması-ben uydurdum şimdi ) =yoldan güzel bi bayan geçmekde idir.... 1.genç :Üff abi kıza baq 2.genç :Hakgaten üff sn. 16 kb gidiyo mübarek 1.genç :Abi makyaj abartılı 'fotoshop '( nealak ise) olmasın 2.genç :Ewt biraz banada 'fayk' geldi 1.genç :Abi nerenin güseli acaba ? 2.genç :Bilmiyorum ama bunu çokdan 'üst konu' yapmışlardır 1.genç :Abi çalışıyomu dersin? 2.genç :Lehn bu güsellikle çalışınırmı 'iş kırıkdır' (link kırıkderken) bunun' nihahha Alıntı
nihtwish Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2006 Yazar Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2006 ALINTI1.genç :Abi makyaj abartılı 'fotoshop '( nealak ise) olmasın 2.genç :Ewt biraz banada 'fayk' geldi [/b] eheheh bu cok kusel olmus Alıntı
Firdevs Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2006 Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2006 ya gerçekten çok komik bi paylaşım Alıntı
bolsoru Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2006 Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2006 Arada arkadaşlarla konuşurken lafları çalıyorumda komik oluyor bazende moron oluyorum Alıntı
DoLoreSS Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2006 Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2006 bendede henüz bi belirti yok Alıntı
aragon Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2009 Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2009 Anne yemek yaptıktan sonra: -Emeğine sağlık çok güzel bir paylaşım anne.... Alıntı
philadelphia_f Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2009 Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2009 Anne yemek yaptıktan sonra: -Anne dur geliyorum bişi yazıp çıkcam Oğlum/Kızım hadi yemek soğuyor! -Anne dur az kaldı.. şu replik yaşanmıyo değil ama.. Alıntı
wolwerine Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2009 Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2009 Biri elinde kağıtla size adres sorunca: -Dostum link yanlış.İstersen bir kontrol et.... en güzeli bu=)) Alıntı
Benjamin Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2009 Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2009 Anne yemek yaptıktan sonra: -Emeğine sağlık çok güzel bir paylaşım anne.... Bu harika işte:) bende eve gidince arkadaşlara diyim yemek yaptıktan sonra arkadaşlar rep leri unutmalım diye Alıntı
mltm-g Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2009 Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2009 Sınıfta biri küfrederse: -Oğlum manyakmısın?Banlanıcan şimdi........ süpermiş yaa Alıntı
Yuuki Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2009 Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2009 gerçek hayatta kullanmak lazım :ppaylaşım için teşekkürler Alıntı
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.