nihtwish Oluşturma zamanı: Eylül 21, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 21, 2006 Forumdaki hayatını gerçek hayatına karıştırınca neler oluyor ! Anne yemek yaptıktan sonra: -Emeğine sağlık çok güzel bir paylaşım anne.... Biri elinde kağıtla size adres sorunca: -Dostum link yanlış.İstersen bir kontrol et.... Fotoraf albümüne bakarken: -Capslar bir harika....... Birine hediye alırken: -Bu harika!Hemen indiriyorum........ Birine bir şey hazırladıktan sonra: -Senin için upload ettim........ Sınıfta biri küfrederse: -Oğlum manyakmısın?Banlanıcan şimdi........ Arkadaşlarına yemek yaptıktan sonra: -Replerinizi bekliyorum............. Daha önceden konuşulan bir mevzuyu tekrar duyunca: -Bu konu daha önceden verilmişti......... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2006 bu konu daha önce verilmişti Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
doors Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2006 Ben genelde esime ozellikle maclarda cok fazla kufur ettigi zaman '' seni banlıycam'' ı cok kullanıyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nihtwish Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2006 yaa pardon daha once verıldıgını bılmıyodum allahtan daha karıstırmaya baslamadım ben ama cozutursak cok kotu olcak Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2006 Arkadaşlar muhabbetleri arasında "lütfen biraz daha saygılı olalım,sırayla konuşun hoop" denebiliyor iş daha da vahimleşirse benim gibi rüyanıza bile girebiliyor ki forumun o derecesini kimseye tavsiye etmiyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2006 valla benimde rüyalarıma giriyor eftalya yüzünden kabuslar göemeye başladım şaplak yiyorum her rüyamda yaw Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cancanan Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2006 bende daha bir belirti yok. ama bu olmayacak anlamına da gelmiyor..... Böyle giderse en kısa zamanda diye düşünüyorum.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bolsoru Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2006 >>>(yolda iki gencin konuşması-ben uydurdum şimdi ) =yoldan güzel bi bayan geçmekde idir.... 1.genç :Üff abi kıza baq 2.genç :Hakgaten üff sn. 16 kb gidiyo mübarek 1.genç :Abi makyaj abartılı 'fotoshop '( nealak ise) olmasın 2.genç :Ewt biraz banada 'fayk' geldi 1.genç :Abi nerenin güseli acaba ? 2.genç :Bilmiyorum ama bunu çokdan 'üst konu' yapmışlardır 1.genç :Abi çalışıyomu dersin? 2.genç :Lehn bu güsellikle çalışınırmı 'iş kırıkdır' (link kırıkderken) bunun' nihahha Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nihtwish Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2006 ALINTI1.genç :Abi makyaj abartılı 'fotoshop '( nealak ise) olmasın 2.genç :Ewt biraz banada 'fayk' geldi [/b] eheheh bu cok kusel olmus Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2006 ya gerçekten çok komik bi paylaşım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bolsoru Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2006 Arada arkadaşlarla konuşurken lafları çalıyorumda komik oluyor bazende moron oluyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DoLoreSS Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2006 bendede henüz bi belirti yok Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aragon Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2009 Anne yemek yaptıktan sonra: -Emeğine sağlık çok güzel bir paylaşım anne.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
philadelphia_f Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2009 Anne yemek yaptıktan sonra: -Anne dur geliyorum bişi yazıp çıkcam Oğlum/Kızım hadi yemek soğuyor! -Anne dur az kaldı.. şu replik yaşanmıyo değil ama.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
wolwerine Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2009 Biri elinde kağıtla size adres sorunca: -Dostum link yanlış.İstersen bir kontrol et.... en güzeli bu=)) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Benjamin Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2009 Anne yemek yaptıktan sonra: -Emeğine sağlık çok güzel bir paylaşım anne.... Bu harika işte:) bende eve gidince arkadaşlara diyim yemek yaptıktan sonra arkadaşlar rep leri unutmalım diye Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mltm-g Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2009 Sınıfta biri küfrederse: -Oğlum manyakmısın?Banlanıcan şimdi........ süpermiş yaa Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yuuki Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2009 gerçek hayatta kullanmak lazım :ppaylaşım için teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.