paganlaw Oluşturma zamanı: Temmuz 1, 2017 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 1, 2017 Ekşi sözlükten esinlenilmiştir: https://eksisozluk.com/eksi-sozluk-bira-icmelik-arkadas-veritabani--5149532 Gnoxis üyeleri buradan yazışıyorlar buluşuyorlar biralarını içiyorlar laflıyorlar. Maksat budur, hayırlı olsun. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BaySadist Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2017 Hocam Reeelde içelim nerede yaşıyorsun Toplayalim ekibi içecekler benden maksat muhabbet olsun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paganlaw Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2017 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2017 Ben ankara ekibindeyim. Ankara ekibi olarak 4-5 kişi olursak gidelim Toplaşın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BaySadist Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2017 Sıkıntı yok geliriz ama Ankara'da da içilmez ağa deniz kum balık olmalı bence Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paganlaw Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2017 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2017 Sıkıntı yok geliriz ama Ankara'da da içilmez ağa deniz kum balık olmalı bence Biz ölelim o zaman Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BaySadist Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2017 Hocam bende Anadolu'da yaşıyorum ama madem toplasiyoruz 1 ay önceden haber verin tüm masrafları ayarlayim yol parası dahil .Bir daha mı gelecez dünyaya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lethal Perfection Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2017 Lethal bira içmez, Lethal içki içmez, Lethal iğrenç bir Ay Başaktır ve hepsi budur. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BaySadist Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2017 Bı açık oralet e hayır demezsin ama Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lethal Perfection Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2017 Bı açık oralet e hayır demezsin ama Şekersiz olsun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
exotic Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2017 Fena fikir degil ben Istanbuldayim, grup kurulabilir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BaySadist Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2017 Eylül'de İsviçre gibi bir planım var açıkçası yol arkadaşı arıyorum maddi konuda bir çok şeye destek olurum gelmek isteyen evrakları tamam olan varsa oraya da gidebiliriz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ariakas Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2017 Muhtemelen kimse yoktur ama ayın 10'una kadar Eskişehir, sonrasında aylarca, belki bir yıl kadar süre Bodrum'dayım. Bu civarlarda olan varsa dürtebilir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BaySadist Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2017 (düzenlendi) Muhtemelen kimse yoktur ama ayın 10'una kadar Eskişehir, sonrasında aylarca, belki bir yıl kadar süre Bodrum'dayım. Bu civarlarda olan varsa dürtebilir. Ağustos başında Bı kaç gunlugune gelmeyi düşünüyorum bı arkadaşa sözüm var muhakkak görüşelim bı birani içerim dostum Temmuz 1, 2017 BaySadist tarafından düzenlendi Bira yerine boro yazmışım ondan dolayı k.b Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paganlaw Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2017 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2017 Eylül'de İsviçre gibi bir planım var açıkçası yol arkadaşı arıyorum maddi konuda bir çok şeye destek olurum gelmek isteyen evrakları tamam olan varsa oraya da gidebiliriz Hocam bana 2 bin tl ateşle desem yolla iban'ı diyecek bir rahatlık var sende. Helal olsun Şaka maka yollasan mı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ariakas Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2017 Yolun düşerse bekleriz. Ayıp ettin Yıllardır yurt dışına çıkayım erasmus olsun interrail olsun bir şey yapayım diye plan yapıp düşünüp dururum. Bir türlü toparlayamadım durumu. En son geçen ay arkadaşlar gitti İsviçre'ye. Bol bol gez bizim yerimize de Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BaySadist Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2017 Yolun düşerse bekleriz. Ayıp ettin Yıllardır yurt dışına çıkayım erasmus olsun interrail olsun bir şey yapayım diye plan yapıp düşünüp dururum. Bir türlü toparlayamadım durumu. En son geçen ay arkadaşlar gitti İsviçre'ye. Bol bol gez bizim yerimize de Dostum inan arkadaş arıyorum yanıma gelmek istersen bu benim için büyük zevk olur gitmek seni mutlu edecek mi bunu düşün eğer cevap evet ise başka bişey dusunme çantani hazırla yeter! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BaySadist Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2017 Hocam bana 2 bin tl ateşle desem yolla iban'ı diyecek bir rahatlık var sende. Helal olsun Şaka maka yollasan mı Seni Mutlu Edecekse Neden Olmasın Dostum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paganlaw Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2017 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2017 Seni Mutlu Edecekse Neden Olmasın Dostum Hobaaa ümit verme şimdi durduk yere :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BaySadist Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2017 Hobaaa ümit verme şimdi durduk yere :D Sıkıntı yok dostum elimden geleni yaparım her zaman Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paganlaw Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2017 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2017 Sıkıntı yok dostum elimden geleni yaparım her zaman Teşekkür ederim, işin şakası tabi, düşünmen yeter Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
exotic Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2017 Eylül'de İsviçre gibi bir planım var açıkçası yol arkadaşı arıyorum maddi konuda bir çok şeye destek olurum gelmek isteyen evrakları tamam olan varsa oraya da gidebiliriz Benimde bir max iki aya kisa bi yunanistan planim var vizeyi halledersem seve seve katilabilirim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
electronicalev Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2017 Ben de parayı biriktirip Berlin'e gitmek istiyorum. Bir yol arkadaşı iyi olurdu. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BaySadist Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2017 Benimde bir max iki aya kisa bi yunanistan planim var vizeyi halledersem seve seve katilabilirim. Sirtakiyi dene fena stres atıyorsun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anafiel girl Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2017 isviçre güzel yer, gördüğüm kadarıyla tabi. Herkeste bir yurt dışı planı varmış. Şahsen benim bile vardı asdfghj sizden farklı olarak kenya'yı düşünüyorum ben. gideceklere şimdiden iyi eğlenceler diliyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
exotic Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2017 Sirtakiyi dene fena stres atıyorsun Ooo hiçte beceremem öyle şeyleri ama ihtiyacım var güzel olurdu. Vizeyi halledersem yazarım sana. İl il gruplara ayrılsak güzel olur aslında, İstanbulda olanlar yazsın mesela, İlk mesajda toplanabilir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.