Aquos Oluşturma zamanı: Temmuz 17, 2017 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 17, 2017 Merhabalar Link konusunu kural dışı olabileceği sebebiyle eklemedim. Bazı okült alışveriş sitelerinde "astral seyahat tütsüsü" adında tütsüler satılıyor. Bu tür tütsülerden alıp deneyenler oldu mu acaba ? Tabiki de amacım iki ot yakıp şak diye astral aleme geçebilmek değil, sadece deneyimi kolaylaştırmak vs. açıdan işe yarayıp yaramadıklarını merak ediyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Julius Martov Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2017 Büyük ihtimalle rahatlatıcı etkisi olan tütsüdür Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
egeklan Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2017 3 parts Sandalwood (Sandal Ağacı) 3 parts Benzoin (Aselbent) 1 part Mugwort (Pelin) 1 part Dittany of Crete (Türkçe'sini bulamadım naneye benzer bir bitki) Google'da direk olarak arattığımda yukarıdaki tarifi buldum. Julis'un da dediği gibi tamamı rahatlatıcı amaçlı kullanılan bitkiler. Sandal ağacı direk olarak dinginlik veren ve olumsuz duyguları baskılayan bir bitkidir. Aselbent rahatlık verici olarak zaten tütsülerde kullanılır. Pelin vücudu gevşeten bir yapıya sahiptir, eski zamanlarda özellikle kadınlar adet kanama ve ağrılarını hafifletmek için kullanırlarmış. Son bitki ise vizyonlar ve trans durumları ile ilişkili. Haliyle tamamen vücudu ve zihni gevşeten tütsülerdir. Yardımı dokunacaktır kanımca. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.