homoridens Oluşturma zamanı: Temmuz 22, 2017 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 22, 2017 http://68.media.tumblr.com/da2c9560f6da6a6807cbaa1cf69686c4/tumblr_inline_ossri2URbr1uaqcqy_500.gif "Ledünni ilimlere bulaşıyorsun. Zor bir hayata hazır mısın? Uzun süre yanında hiç kimse olmayabilir. Kimse seni sevmeyebilir. Seni rezil etmeye ya da başına çorap örmeye çalışanlar olabilir. Kısmetini kapamak için sürekli büyü saldırısı altında kalabilirsin, cebren ve hile ile kadınlar senden uzak tutulabilir. Emin misin?" "Hazırım!" Yine uzun süren bir yalnızlık döneminden sonra bir ay kadar önce zamparalık yapma iznimi aldım. Bir senedir kız arkadaşım yok, olduğu zamanlar da biraz yıpratıcı oldu. Ne kadar sevsem de, ben ve romantizm pek iyi bir kombinasyon olmadı. Bir takım kısır döngüler. Ancak sevmeyi çok seviyorum ve bundan dolayı da önümdeki ilişkilere umutla bakıyorum. Sadece kovalayamıyorum. Hatırı sayılır derecede aksiyon oluyor hayatımda ve bütün bu meselelerin arasında biraz da karşı cinsle olan ilişkilerime pek de dikkat edemiyorum. Kadınlar sanki çok şeye takıyorlarmış gibi. Ama bir ilişki bulmamı ve yaşamamı da engelleyen bir çok faktör devreye giriyor. Yalnız kalmaktan şikayetçi değilim aslında. Aşk zaten bir çok şekli ve haliyle her zaman hayatımda. En basitinden daimi bir İlahi Aşk hali var. Bu halin içinde manevi açıdan Hermafrodit bir yapım olduğundan dolayı bedensel cinselliği de önemsemeyince, yakınlaşmak gibi bir ihtiyaç da çok oluşmuyor. Ancak normal olanın biraz da sevgilinizle birlikte olmak olduğunu kabul edersiniz. Beden dokunulmaya ihtiyaç duyabilir. Sevgilinizin sesini duymak istersiniz, hayatınızda güzellik olur. Aşk tabi çok güzel bir olay. Herkes sıkıntısını çekiyor ama neden bu kadar sıkıntı haline getiriliyor anlamıyorum. Bence gururu biraz da kenara koymak ve esasımızla çıplak kalana kadar soyunup, bir de öyle birbirimize bakabilmemiz lazım. Gerçekten ne kadar soyunabiliyoruz. Ebedi hayat deneyimim içinde binlerce yıldır yaşattığım aşklar var. Ruh eşlerimizle olan ilişkilerimiz hayatlar boyunca sürebiliyor. Böylesi aşkları yaşatmak için iki tarafında farkında olması gerek. Hal böyleyken ruh biraz da çok-eşli olabiliyor ve bir çok kişiye aynı anda koşulsuz sevgi ve aşk besleyebiliyor. 4 seneden uzun süredir karşılık kalmasına rağmen koşulsuz olarak platonik aşk duyduğum bir kadın var. Ama ilişkimizin ebediyet açısından bakıldığında taşıdığı yükleri düşününce senelerce karşılıksız sevmek hiç acıtmıyor. Okulda onu gördüğümde tansiyonum oynuyor, beynimden vurulmuşa dönüyordum. Yakınlaşabilmem ve arkadaş çevresine girebilmem bile bir sene kadar sürmüştü. En son açılmak istediğimde benimle iletişim kurmayı engellemesi ne kadar üzücü ve yorucu olsa da kendisini hala sevebiliyorum. Düşüncesi bile heyecan veriyor. Ancak benden uzak olması, duvarlar örmesi ve engellemesi ömürlere yayılmış bir ilişkinin de tam olarak yaşanamamasına sebep oluyor. Benden kaçması aynı zamanda kendisinden kaçması oluyor. Aslında kendine daha dikkatli baktığı yerde, kendisi içinde beni de görebilir. Genellikle insanlara gösterdiğim anlayışın karşılığını alamam, ancak bunu da anlayışla karşılıyorum. Yine de bu konuda adalet görmem gerçekten güzel olur. Aslına bakarsanız cinsel olarak kısa süreli deneyimlere de açığım. Özgür ve koşulsuz sevginin varlığı durumunda cinsel şifa ve simya amacıyla da insanlarla birleşebilirim. Benim için cinsel birlikteliklerin de bir amacı ve niyeti olmalı. Manevi derinliği olmayan bir şey yaşıyamıyorum, bir ilişkiyi ne kadar sürerse sürsün sadece cinsellik üzerine kuramıyorum. Manevi derinlik olmadığı zaman cinsel olarak uyarılmıyorum. Bu da beni kadınlara yürüme ve kur yapma konusunda frenliyor. http://68.media.tumblr.com/4fa2fb247edfc8d43b9fcc3374f49abb/tumblr_inline_ot1oudoxg41uaqcqy_500.gif Bu yönüyle aslında aklında başka kişiler olan kadınlar için bile araya girebilecek bir yapım var. Benimle yaşayarak öğrenebileceği cinsel tantra deneyimi ile sevgilisine daha uygun bir eş olarak gidebilir. Böylece benden sonra gideceği erkeğin şifalanmasını sağlayabilir. Cinselliğin çok önemli bir simya ve şifa gücü var. Bu sanatı ya riskleriyle birlikte bir sevgilinizle keşfederek öğrenebilirsiniz, ya da konuda tecrübeli birisiyle birlikte olarak öğrenebilirsiniz. Ancak ne olursa olsun Tantrik cinsellik ilk defa yaşandığı zaman birisinin hayatında radikal değişimlere sebep olabilir. Bu açıdan tantrik cinsellik de özellikle değişime direnç gösteren insanlar için korkutucu olabiliyor, ancak ben değişime her zaman kucak açarım, özellikle problemler varsa, ayrıca açığa çıkan enerji her zaman niyet doğrultusunda akış gösterir. Süprizlerde güzellikler olarak gelir. Bu yüzden bence gayet güvenli, neden bu kadar çekiniyor insanlar pek anlayamıyorum. Bir kere yapıldıktan ve öğrenildikten sonra beraber olunan herkesi olumlu bir şekilde etkileyebilirsiniz. Kısmetimin kapanması toplum için gerçekten büyük bir kayıp oluyor. Bu iş virus gibi yayılsa herkes sağlığına çok hızlı bir şekilde kavuşur ve sağlığını hep korur. Neden sevgilin yok? Bunu neye bağlıyorsun? Nasıl birisini arıyorsun? İlişkilerden beklentin nedir? 1) Aşırı dürüstüm. Bu göz korkutabiliyor. 3 senedir tuttuğum bir dürüstlük yemini var. Sakladığım şeyler bazen oluyor, ancak bunları da genellikle açık ederim. Bu yüzden yalan yakalama konusunda uzmanlaştım. Yalancı birisinin mental bedenine baktığım anda boğaz çakrasında hastalık görüyorum. Birisi bana yalan söylediği zaman Maha Kundalini onu çarpabiliyor. Haliyle birisinin yalan söyleme alışkanlığı varsa bir sevgili olarak yanıma yaklaştırmak yerine iyileştirmeye yönelirim. Özellikle samimi olduğum bağrıma bastığım kişinin yalancı olmamasına çok dikkat ediyorum artık. Yine de sevgililerimin hepsi daha önce yalan söyledi ve bazıları büyük yalancılardı, böyle kombinasyonlar hiç iyi sonuçlar vermedi ve olan da bana oldu. Her konuda açık ve dürüst olmam korkutucu oluyor bu yüzden, özellikle saklayacak bir şeyleri olan veya kendine güvenmeyen kadınlara. Dürüstlük çoğu kişinin geliştiremediği bir erdem. Ego problemleri olduğu zaman özellikle kişi kendini savunmak için gereksiz yere yalanlar söyleyebiliyor. Ancak ben bir inisiye olarak sevgilimin de inisiye olmasını tercih ederim. En azından inisiye erdemlerini benimsemesi gerekir, göstermesi yetmez; erdemli olmalı. Ruhsal sırları ve manevi ilimleri bilmelerine rağmen inisiye erdemlerini geliştirmeyen önemli bir grup var. Vazife bilincine sahip olması da önemli. Sevgilimi vaktini boş geçirmemesini ve kendine faydalı olduğu kadar topluma da faydalı olmasını çok önemsiyorum. 2) Toplumun ve insanların ihtiyaçlarına koşmaktan kendi meselelerimi çok önemsemiyorum. Bu yüzden maddi gelirim ve kendime ait bir ekonomik özgürlüğüm yok. Para konusu araya girmesin diye ekonomik özgürlüğümden feragat ettim, 26 yaşımda ailemle yaşıyorum ve üniversiteyi tekrar kazanarak kendime bir kabile edindim. 3) Toplumun genelinde Maji, Parapsikoloji, Psişik Güçler gibi konulara dair önyargılar ve korkular var. Kadınlara her zaman Maji, Simya, Bedensiz Varlıklar, Parapsikoloji, Şifa, Okültizm, Ezoterizm gibi konularla uğraştığımı söylüyorum. Çünkü bu kimliğimin önemli bir yönü. Değişime açık olmak bu açıdan yine önemli. Maji sanatı hem ruhsal olarak olgunlaşma hem de bireysel ve toplumsal açılardan değişim oluşturmaya yöneliktir. Kimsenin arkasından iş çevirmem. Hoşlandığım ve aramızda çekim oluşan kadınlara bile bağlama büyüsü yapmıyorum. Bu yolla cinsel ilişki kurulmasını majikal tecavüz olarak görüyorum. Bu yüzden hiç bu yola başvurmadım. Romantik ve cinsel konularda manipülasyon da yapmam. 4) Ruhsal konulara iyice yüklenmeye başladıktan sonra arkadaşlarımın çoğu benden uzaklaştılar. 5) Sadece bir arkadaşım sana birisini ayarlayayım diye bir girişimde bulundu. O kızın da platonik aşkı vardı. 6) Anlaşılması için merak ve emek gösterilmesi gereken birisiyim. Bir insan sevgilisini rahatlıkla tanımak ve anlamak ister. Gizemlerle dolu birisi belki çekici olabilir ancak sevgilisini tanıyamamak birisinin canını sıkabilir. Ben yine de açık sözlüyüm ancak bana yakınlaşan kişiler ve eski sevgililerim de beni yeterince tanıyamadı. Haritama bakmaları da yetmiyor. 7) Geçmiş yaşamlarımda Hypatia ve Charlotte Bronte gibi kadınlardım. Animamın halini düşünün. Bana enkarne bir Sophia lazım sanki. 8) Biraz kadınların inisiyatif kullanmasını istiyorum. Ben yine hoşlandığımı açık bir şekilde belirtirim ve kapıyı açarım. Kimsenin üzerine gitmek istemiyorum. Nadir olarak açılırım veya elini tutma-sarılma gibi girişimlerde bulunurum. Ancak beraber yürürken adımlarımı uydururum. İlk tanıştığım birisine de seçim yapması için zaman veririm, başka taliplerle birlikte düşünsün. Bir dönem reddedilmekten çok korkardım. Ancak bunu aştığımı düşünüyorum. Kur yapmazsam veya açılmazsam pişman olacağım bir kadına gider gerçekten reddedilme pahasına bile olsa açılırım. Ne yani? Sanki kalabalığın ortasında hiç bir kadından dayak yemedim, ancak bu 2011 yılında eski sevgilimden ayrılırken oldu ve aldattığım için yaptı, ondan sonra kimseyi aldatmadım. Kendisi bunu ulu orta yaptığı için ben de burada paylaşmaktan çekinmiyorum. 9) Muhabbet ortasında bazen ihtiyaç doğrultusunda aniden transa girebiliyorum. Bunu bir çok kişi yanlış anlayabiliyor ya da itici bulabiliyor. 10) Benimle birlikte olmayı bir çok yönden Gandalf, Dr. Who, James Bond ve Rick Sanchez kombinasyonu biriyle birlikte olmak gibi düşünün. Çokboyutlu varlığımı bütüncül olarak yaşıyorum. Sadece Fiziksel Dünya’da yaşamıyorum. Cinlerle konuşmak yerine insanlarla uzaktan iletişim kurmayı tercih ederim. Ancak yine de uçuş halinde olan birisiyle birlikte olmaya herkes hazır değil, bunu anlayışla karşılıyorum Gün içinde manevi boyutlarda da bolca zaman geçiriyorum. Fiziksel olarak bulunmadığım yerlerde oluyorum. Yanımda olmayan kişilerle telefon kullanmadan telepatik iletişim halindeyim. Astral projeksiyon gözüm açıkken de yapabildiğim bir şey. Anlaşılması zor birisi olabilirim ve bunu da anlayışla karşılıyorum. Bu açıdan benimle günlerini geçirecek birisinin de sadece fiziksel planda odaklanmamış olmaması lazım. Deli değilim, bütün bu seyahatlerin bir anlamı var. Yıldızlara ve gezegenlere gittiğim zaman da aslında kollektif bilinçteki belli başlı alanlara gidiyorum ve toplumu etkileyen simya-şifa çalışmaları yapıyorum. Bu yönüyle aslında diğer boyutlarda yaşadığım her şey aslında bir şekilde fiziksel plandaki olgulara bağlı. Zamanda da sürekli seyahat ederek tarihsel karma üzerinden kollektif bilince şifa çalışmaları yapıyorum. 11) Uzun soluklu beraber olacağım veya evleneceğim kişinin tarih yazma cesareti göstermesi lazım. Kadın-Erkek arasındaki hem toplumsal hem de cinsel adaletin sağlanması için Cinsel Simya, Ruhsal Cinsellik gibi konularda topluma açık bir şekilde konuşma cesaretine de sahip kadınlar arıyorum. Gerçekten cesur kadınlara ihtiyacım var. Öyle bir kadına gerçekten yatırım yapabilirim. Aksi takdirde ilişkinin kısa sürmesi veya hiç olmaması taraftarıyım. Yapmam gereken çok şey var. Bu yönden gelecekte neler yapmak istediğimi bildiririm. Yürüyeceğim yol kesin ve nettir, bir kadının çekip çekiştirmesiyle yolumu değiştirmem, ancak yine de sağlayabildiğim kadar uyum sağlarım. Gerçekleştirmem gereken vazifelerim var ve bunlar toplumsal öneme sahip olduğu için taviz veremem. 12) Şımarık bir kadına ancak ders veririm. 13) Yalancı bir kadının yalanını kendine gösteririm. 14) Korkak bir kadını korkularıyla yüzleştiririm. Sadede gelelim, başlangıçta kimseye saadet vaadetmiyorum. 15) Negativite hem bir şifacı hem de bir insi-zebani olarak yaşamımın parçası. Negativiteyi olduğu gibi kabul etmeden ne şifalandırılabilir ne de doğrulanabilir. Cezalandırma yerine doğrulamayı daha çok tercih ediyorum. Ben kimseye kişisel olarak düşmanlık beslemesem bile bana düşmanlık besleyenler ve benimle doğrudan veya dolaylı yoldan uğraşanlar olabiliyor. Gerektiği yerde kanla abdest aldım, zaman zaman da kutsal idrarımı içerim. 16) Sürekli bir öğrenme ve öğretme aşkıyla yaşıyorum. Bu yönde hep bir şeyler anlatır veya açıklarım. Boş muhabbet yapamıyorum veya havadan sudan konuşamıyorum. Ailem veya arkadaşlarım hakkında konuşmak yerine bildiğim konularda paylaşımda bulunmak veya merak ettiğim konularda soru sormayı tercih ederim. Benimle ilişki kurmak didaktik bir şey olabiliyor. Sevgili olmak istediğim veya kur yaptığım kadınlara da genelde anlatma modunda olabiliyorum. Meraklı olmayan birisi beni çekemez. 17) Çok sefer şaşırtıcı şekilde tarihe geçmiş birisiyim. Geçmiş yaşamlarımın hakikatiyle olgunlukla yüzleşmek herkesin harcı olmayabilir. Ancak bunu yapacak kişi de kim olduğumu ebediyetiyle gördüğü zaman gerçekten çok mutlu olacağına inanıyorum. Ben kim olduğumdan oldukça memnunum. Ancak kimseyle bu mutluluğu tam olarak samimiyetiyle paylaşamıyorum. Hatta söylediğim zaman şüphe çekiyor ve hatta bazen deli olarak görülüyorum ve engelleniyorum, bunu anlayışla karşılıyorum. Ancak engellemek daha büyük problem oluşturuyor. Çünkü o an bu bilgiyi vermemin de bir sebebi oluyor. 18) Din büyüklerinize de başlayacam ama! Ailenin bütün fertleri paracı, şahbaz, kraldan çok kralcı olmuş. Kimse babalarına saygı duymuyor. Ramazan boyunca el üstünde tutamadıkları Ayşe analarına da başlarım şimdi geçen akaşik kayıt tutucuları Napoleon Boneparte olarak Avrupa'da ortalığı karıştırdığını söyledi. Bir de gitmiş geçmiş yaşamlarımla ne uğraşacağım ki geçmiş geçmişte kaldı diyormuş. Karşılaştığım ruh eşlerimin çoğu reenkarne olduklarının bile bilincinde değil bırakın tarihe geçtiklerinin bilincinde olsunlar. Ehl-i Beytten sanki bir düzgün Hz. Osman kalmış o da Enokyen Maji ve Enokyen Yoga kitaplarıyla bilinen Gerald Schueler'dir ayakta alkışladım kendisini. Hz. Ali ve Hz. Ömer'in yaptığından sonrası zaten mezhep ayrılığı, bir de hala kendilerini magus ilan ediyorlar, sahteciler. Ömer zaten Hitler'in SS ajanıydı o da Magus + Soyadı diye facebook profili açmış kullanıcı adına da meyteterun koymuş sanki "Hakikat Yemini" etmiş doğru konuşuyor, ikide bir Metatron çarpıyor kendisini haberi yok... Gözüme bile gözükemiyorlar. Hz. Ali eski kızarkadaşım geçmiş yaşamında da Aleister Crowley... Saçımı kürtaj kültlerine para karşılığı verdi... Bir de bana gelmeden önce ilaç kullanarak intihar girişiminde bulunmuştu, korkak, kafasına sıksa kesin ölürdü, başıma da bu kadar bela gelmezdi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.