ece377 Oluşturma zamanı: Temmuz 31, 2017 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 31, 2017 merhaba direk konuya giriyorum kuzenimin evinde vazonun içinde bir muska bulduk. ama ev o kadar huzursuz ve kasvetli ki aynı yıl içerisinde kuzenim dışında herkes vefat etti ve hepsi aniden ve sonucu kesinleşmeyen şekilde oldu muskayı da bulunca şüphelendik. bundan kurtulmanın bir yolu var mıdır kimin yaptırdığı bulunabilir mi ve büyü bozulabilir mi? lütfen yardımcı olun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Edson Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2018 Dostum bence yanlış yerde cevap arıyorsun. Yıllardır forumu takip ediyorum herhangi bir şeyin çözüldüğünü görmedim burda. Genelde millet gelir ya boş yorumlar yapar ya da cevabını bildiğini ama paylaşamayacağını söyler. Büyük umutlarla senelerdir okuduğum bu forum şişirilmiş bi balonmuş sadece bunu anladım. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DenizFeneri Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2018 Dostum bence yanlış yerde cevap arıyorsun. Yıllardır forumu takip ediyorum herhangi bir şeyin çözüldüğünü görmedim burda. Genelde millet gelir ya boş yorumlar yapar ya da cevabını bildiğini ama paylaşamayacağını söyler. Büyük umutlarla senelerdir okuduğum bu forum şişirilmiş bi balonmuş sadece bunu anladım. Öyle ömür törpüsü tipler çok ama moderatörler özelden yardım ediyor genelde. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anafiel girl Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2018 Direk nevermore'ye yazacaksın. Adam gibi adam. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
FORNEUS Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2018 Hasan karacadağ ile iletişime geçmelisin. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
FORNEUS Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2018 aynı yıl içerisinde kuzenim dışında herkes vefat etti ve hepsi aniden ve sonucu kesinleşmeyen şekilde Hasan karacadağ ile iletişime geçmelisin.Otopsi dahi çözemediyse muhtemelen devlet örtpas etmiştir. Dostum bence yanlış yerde cevap arıyorsun. Yıllardır forumu takip ediyorum herhangi bir şeyin çözüldüğünü görmedim burda. Genelde millet gelir ya boş yorumlar yapar ya da cevabını bildiğini ama paylaşamayacağını söyler. Büyük umutlarla senelerdir okuduğum bu forum şişirilmiş bi balonmuş sadece bunu anladım. Dostum hikayelere birazcık mantık oturtmaya çalışırsan , dabbe gibi filmlerin insan üzerinde mütemadiyen bıraktığı kalıntıları bulabilirsin , önce kendinizden sorgulamaya başlayın birşeyleri Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.