astralseyahattt Oluşturma zamanı: Ağustos 4, 2017 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 4, 2017 Merhabalar, daha önce bu konu açıldımı bilmiyorum baktım bulamadım yazayım dedim Bir arkadaşım bahsetmişti bana sevdiğini adını ve soyadını yazarak sigarayı yakıp içiyoruz,bunu yapınca o da sizi düşünüyor dedi bana bende sizlere sorayım dedim deneyeniniz oldumu yada doğruluk payı nedir arkadaşım sigaranın üstüne adını soyadını yazıp sadece onu düşünüp içiyomuş bana etkisi oldu dedi yada tesadüftür bilemedim size sorayım dedim bende deneyeceğim sizleride bilgilendirmek istedim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BaySadist Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2017 Merhabalar, daha önce bu konu açıldımı bilmiyorum baktım bulamadım yazayım dedim Bir arkadaşım bahsetmişti bana sevdiğini adını ve soyadını yazarak sigarayı yakıp içiyoruz,bunu yapınca o da sizi düşünüyor dedi bana bende sizlere sorayım dedim deneyeniniz oldumu yada doğruluk payı nedir arkadaşım sigaranın üstüne adını soyadını yazıp sadece onu düşünüp içiyomuş bana etkisi oldu dedi yada tesadüftür bilemedim size sorayım dedim bende deneyeceğim sizleride bilgilendirmek istedim Dostum Umudunu Kırmak Gİib Olmasın Ama Böyle Bir Şey Yok Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AbraKadabra Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2017 Pro büyüsü var benim bildiğim ama gerçekten bu alanda prolar yapabiliyorlar sadece:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darkksilence Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2017 kanka ben az önce denedim balkonda bi kız gördüm kırmızı tişörtlü kız yazıp içtim kız önce soyundu sonra bana baktı şimdi balkondan flörtleşiyoz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
arecrateria Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2017 'sigaranın üzerine adını yazdığımız kişi de bizi düşünüyor' imiş. Düşünüyor ama nasıl düşünüyor? Neyimizi düşünüyor? Bile isteye düşünmeyecekse ne gereği var? Ayrıca zaten nikotin, zifir, karbonmonoksit yetiyorken buna bir de mürekkep katmak nedendir? Tabutuna çaktığın sigara ölçüsünde bir çivide bari birinin adı yazmıyor olsun. O seni düşünmüyorsa, sen de onu düşünmeyi bırak artık. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eolo Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2017 Sigaranın üzerine fotoğrafını yapıştırıp içince de büyüyü yaptığınız kişi kanser, veba, verem vb. hastalıklara yakalanıyor ekleme yapmış olayım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MerLin Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2017 Çok güzel dalgalar geçilmiş ama arkadaşlar "yapmayın olm" ısjgsdfg Arkadaşım yok öyle bir şey.Hani belki bir çeşit aşk-etkileme büyülerinde geçiyordur böyle bir part fakat dediğin olsa sigara tiryakilerinin hepsi istediği insanla olurdu az mantık yahu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DenizFeneri Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2017 Açıkçası hiç birini kendime aşık edeceğim diye ciğerlerimi kirletmezdim Uyduruk bir yöntem zaten.İnanıp uygulayayım deme sakın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anafiel girl Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2017 Belki psikolojik olarak birini unutmak için olabilir. Adı yanıyor, yandıkça unutuyorsun gibi düşünceler ile. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrFaziL Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2017 Şimdi bir adet ocb alıp arasına tütünümüzle yatak yapıyor, üstüne yorgan misali büyülü otumuzu koyuyoruz. Tüm bunları yaparken büyüyü yapmak istediğimiz kişiyi düşünüyoruz. Hemen ardından ocb'yi kıvırmak suretiyle sigaramızı hazırlıyoruz ve tercihen A4, kartvizit den yaptığımız zıvanamızı sigaramıza takıyoruz. Tüm bu işlemler yapıldıktan sonra kıvrılmış halde hazır bulunan sigaramızın üstüne büyüyü yapmak istediğimiz kişinin ismini yazıyor ve bu kişiyi düşünürken sigaramızı ateşe veriyoruz, ben denedim ve gerçekten oldu, iyi yolculuklar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BaySadist Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2017 Şimdi bir adet ocb alıp arasına tütünümüzle yatak yapıyor, üstüne yorgan misali büyülü otumuzu koyuyoruz. Tüm bunları yaparken büyüyü yapmak istediğimiz kişiyi düşünüyoruz. Hemen ardından ocb'yi kıvırmak suretiyle sigaramızı hazırlıyoruz ve tercihen A4, kartvizit den yaptığımız zıvanamızı sigaramıza takıyoruz. Tüm bu işlemler yapıldıktan sonra kıvrılmış halde hazır bulunan sigaramızın üstüne büyüyü yapmak istediğimiz kişinin ismini yazıyor ve bu kişiyi düşünürken sigaramızı ateşe veriyoruz, ben denedim ve gerçekten oldu, iyi yolculuklar. Kıvırmak suretiyle mı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
astralseyahattt Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2017 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2017 Güzel dalga geçilmiş teşekkür ederim ben sadece söylemek istemiştim inanmak veya inanmanız sizin probleminiz ama dalga geçmeniz hoş değil Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eolo Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2017 Bu siteyi biraz araştırırsanız neden bu kadar dalga geçildiğinin farkına varırsınız. Mahalle kenarında yumurtaya tersten cin suresi okuyup üfleyen bir kesim bulunmuyor burada. Büyünün mantığına uymaz bir kere şu yazdığınız saçmalık. Denemeden kesinliğini görmeden, kaynak belirtmeden asla konu açmayınız zaten. Hele ki böyle bir saçmalığı yazıyorsunuz buraya. Bir ritüel yok zaten ortada. Büyünün gerçekleşmesi için veya "büyü" olabilmesi için herhangi bir şey yok. Umarım anlamışsınızdır. Ehe yumurtanın üzerine de bir çocuk ismi yazıp yastığınızın altına koyunca da çocuğunuz oluyormuş kesin bilgi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Khuizo Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2017 ''Keko'' diye tabir ettiğim kişilerin ''keko''ca fotoğraflarında bulunan bir detayın gnoxiste konu olacağı hiç aklıma gelmezdi ahahahahahaha dipnot: Enerji yüklediğin her şeyden bir şey olur ama böyle her söylenilene inanmamak gerekiyor.Bir etkisi olmaz yani.Düz uzanıp sürekli o kişiyi düşünsen daha büyük etki yaratırsın herhalde. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PiaA Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2017 Ya arkadaşbir hevesle girdim başlığa. Bende sandımki bir büyü var yapıyorsun çekmeceden Camel çıkıyor. Üzüldüm... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
arecrateria Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2017 Hemde eski paket. Lisedeydim o zaman. Ey gidi günler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PiaA Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2017 Hemde eski paket. Lisedeydim o zaman. Ey gidi günler. O tarz bir büyü olsaydı işi gücü bırakır uğraşırdım ama hee Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.