boynuzsuzgeyikler Oluşturma zamanı: Ağustos 30, 2017 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 30, 2017 Filmin Orijinal Adı : Shokubutsu zukan: Unmei no koi, hiroimashita Yönetmen: Koichiro Miki Senaryo: Hiro Arikawa (roman), Chiho Watanabe Yayın Tarihi: 4 Haziran 2016 Ülke: Japonya Dil: Japonca Oyuncular: Takanori Iwata - Itsuki Mitsuki Takahata - Sayaka Konusu: Sayaka (Mitsuki Takahata) bir ofiste çalışmaktadır.O, işinde ve aşkta başarılı değildir.Bir gece evinin önünde baygın olan Itsuki (Takanori Iwata)'yi bulur. Onu içeri alır ve beraber yaşamaya başlarlar.Itsuki, ona yabani otları toplayıp onlarla yemek yapmayı öğretir.Fakat Itsuki, Sayaka'dan bir sır saklamaktadır. Trailler: https://www.youtube.com/watch?v=Nk8CxMmRdmE Not: Mitsuki Takahata, gülmek bir insana bu kadar mı yakışır? Gerçekten keyif alarak izleyeceğiniz ve akabinde ''lan harbiden yapılır aslında bu yemekler'' diye de düşüneceğiniz ve aynı zamanda Itsuki'ye ''senin ben geçmişini *?!%&+++ elimde kadırdın ya Sayaka'nın hatırına bir şey yapmıyorum'' diyeceğiniz bir film. Not 2: Gerçekten bir ara Itsuki'yi bıçaklayasım geldi. Sonra bu yaşımda hapislere mi düşeceğim bu herif için diyerek cinayet fikrinden vazgeçerek bildiğim tüm lanetleri okudum. İyi seyirler dilerim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paganlaw Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2017 Başlığı "Eva Green Love" şeklinde okuyarak geldim ama değilmiş 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.