electronicalev Oluşturma zamanı: Eylül 5, 2017 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 5, 2017 Bugün biricik asi, yazar ruhlu ve bıçkın ve ince mizah anlayışına sahip kankim doğmuş. İyi ki doğmuş, ne güzel de olmuş. Hayat sana hep senin için en iyisi olanı getirsin, gönlün hep ferah olsun dostum. İyi ki varsın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Heretik Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2017 mutlu yıllar pia Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ilithyia Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2017 İyi ki doğmuşsun yüzyılın hikayescisi, hediyeni hemen veremeyeceğim ama mutlaka eline geçecek ∞ Bff 4ever ∞ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DenizFeneri Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2017 İyi ki doğdun PiaA! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
adEda Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2017 Anaaa mutlu yaşlar olsun güzel insan : )) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2017 Doğum günün kutlu olsun PiaAcım Nice mutlu yaşlara! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
arecrateria Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2017 Yaşlanıyorsun ve bunu kutluyoruz. Neler düşünüyoruz senin için, sen düşün. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AbraKadabra Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2017 vay pia , yaşıt olmuşuz:D mutlu yıllar :=) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anafiel girl Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2017 Geçmiş doğum günün kutlu olsun piaA. Geçen yıl en erken ben kutlamıştım ona sayalım avabns Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2017 Mutlu seneler... : ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2017 Mutlu yıllar dostum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
celali Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2017 Nice mutlu senelere : )) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
masal perisi Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2017 pia ..sevdiklerinle mutlu seneler iyi ki doğdun:dance2::dance2: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PiaA Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2017 Haydee çok mutlu oldum şu an varya anlatamam ya... Hepinize çok teşekkür ederim, hepiniz benim için çok değerlisiniz, iyi ki doğmuşum ve sizleri tanımışım... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.