paranormalfikir Oluşturma zamanı: Eylül 14, 2017 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 14, 2017 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Apotheous Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2018 çok sağlam adam Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anafiel girl Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2018 Acaba şuan ne yapıyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Apotheous Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2018 Acaba şuan ne yapıyor tesla mı gazeteci mi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anafiel girl Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2018 tesla mı gazeteci mi Tesla. Uyumayacaksan bana bir yazsana Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Apotheous Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2018 bende bunu düşündüm videoyu izledikten sonra Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Buda Jo Red Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2018 Nikola teslanin 369 konusu hakkinda bir teori videom vardir. ona bu linkten ulasabilirsiniz. yorumlarinizi almak isterim. https://www.youtube.com/watch?v=SFrp9J0XaY8 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
NizaL Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2018 Enerji elde etmek için yakıt kullanırsak sermayemizden yer ve onu hızla tüketiriz. Barbarlıktan farkı olmayan bu yöntem gereksiz israfa yol açar ve gelecek nesillerin hayrına bir an önce durdurulmalıdır. Para benim için insanların ona atfettiği gibi bir değer taşımıyor.Ben bütün paramı, insanoğlunun hayatını kolaylaştıracak icatlar yaptığım deneylerime yatırdım. Benim beynim sadece bir alıcıdır (reseptör). Evrende, bilgiyi, gücü ve ilhamı ondan aldığımız bir öz var. Bu özün sırlarına nüfuz etmedim. Ama var olduğunu biliyorum. N.Tesla Sıra dışı ,etik değerleri olan bir mucit,saygıyla. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2018 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2018 (düzenlendi) Naziler tarafından suikaste uğrandığı söyleniyor. Tesla: Bir Cinayetin Perde Arkası diye bir belgesel serisi var. DMAX'te yayımlanmıştı sanırım. Birde yukarıda, videodaki müzik harika, birtürlü bulamadım adını, shazam bile bulamadı. Haziran 16, 2018 paranormalfikir tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
NizaL Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2018 Naziler tarafından suikaste uğrandığı söyleniyor. Tesla: Bir Cinayetin Perde Arkası diye bir belgesel serisi var. DMAX'te yayımlanmıştı sanırım. Birde şu videodaki müzik harika, birtürlü bulamadım adını, shazam bile bulamadı. Teşekkürler paylaşımınız için. 1. Sezon 1. Bölüm Modern dünyayı tanımlayan birçok teknolojinin temeli, Nikola Tesla'nın çalışmalarına dayanıyor. Tesla'nın ölümünden hemen önceki son araştırması ise hepsinden daha önemli ve tehlikeli olabilir. Çağımızın en büyük dehası, tarihin en tehlikeli silahını keşfetmiş olabilir mi? https://www.dmax.com.tr/tesla-bir-cinayetin-perde-arkasi/tesla-bir-cinayetin-perde-arkasi-1-sezon-1-bolum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2021 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2021 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.