adEda Oluşturma zamanı: Eylül 15, 2017 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 15, 2017 Bu sefer cevap veriyoruz, altımızdaki üye de o cevaba uygun bir soru soruyor. Başlıyorum. Patates. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
masal perisi Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2017 her şeye yakışan efsanevi yiyecek(börek,gözleme,salata,kızartma vs..) müzik Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
adEda Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2017 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2017 Kültürden kültüre değişen şey nedir? Ayda bir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AbraKadabra Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2017 Forum oyunları konusuna ne kadar zamanda yeni konu açıyorsun? örümcek Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
adEda Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2017 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2017 En iyi kelebek avcısı nedir? Çok yorgun olduğum için. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PiaA Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2017 Altı üstü bir su istedim ne diye söyleniyorsun? Çünkü onu gördükçe kahroluyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Moterda Olisya Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2017 Neden her seferinde öyle bakıyorsun ? Çünkü bazı şeyler olmamamalı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anafiel girl Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2017 Altı üstü bir su istedim ne diye söyleniyorsun?. Bunu piaA'dan başkası soramazdı. Neden bu kadar geridesin? Sweet nothing Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
FORNEUS Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2017 tuzlu kurabiye. yedikte geldik teyzesi teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BayParadoks Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2017 Fırındaki beyaz çocuklar hala zenci olmadı , onlar pişene kadar zenci annelerinden dayak yemek ister misiniz? -Üzgünüm kapattık. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AbraKadabra Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2017 Hanım kızım 1 dene ekmek alacaktım evde aç ayılar bekliyor 1 dene ekmek verebilir misin? ne desem bilemedim şimdi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anafiel girl Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2017 Öldükten sonra ne yapacaksın? Kırmızı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
FORNEUS Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2017 Boğaların kızdığı renk nedir ? bizim bi arkadaş.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
arecrateria Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2017 Kimdi o? S.ktret. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
FORNEUS Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2017 Noldu senin şu iş ? Karavan kiralarım bende en kötü napim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
adEda Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2017 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2017 Yolculuk çok zor olmayacak mı? Daha neler! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
arecrateria Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2017 Aslında bu evren yokmuş diyorlar? Sen bilirsin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
adEda Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2017 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2017 Makarnana peynir ister misin? Gün ışığı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
arecrateria Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2017 Hani şu vampirler çıkmaktan çekinir? Gök mavisi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
adEda Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2017 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2017 Neredeyse her gün, sonsuz tonunu gözlemleyebileceğin bir renk var mı? Başımı döndürüyor çünkü. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
FORNEUS Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2017 Alkolle aran nasıl Frank sinatra tabiki Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
arecrateria Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2017 killing me softly kimin şarkısıydı? Peşinden koşacak değilim. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
FORNEUS Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2017 1 dakika arayla sorumu nasıl görmeden bir arka sayfaya yorum yapılabiliyor enteresan açıkcası , sitemi çok yavaş ? yoksa istenilen sorularmı cevaplanıyor emin değilim söylemeden edemeyeceğim. Neyse oyuna dönelim Gitme deseydin neden birşey söylemedin. Sen demedinmi ? Kendim mi uyduruyorum ? 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ArpiA Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2017 neden kırmızı olanından aldın? evet. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
arecrateria Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2017 Benimle evlenir misin? Hayır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.