MZ1vdnW0mtQ Oluşturma zamanı: Eylül 29, 2017 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 29, 2017 Son birkaç gündür sitedeyim. Yanlış anımsamıyorsam bundan önceki ziyaretlerimde söz konusu sorun yoktu. Belki de güncellenen sürümlerle ortaya çıkmıştır: Forumda dış bağlantı verdiğimizde, Gnoxis bunu yönlendirerek yapıyor. Ve sonuç şu: Üç farklı bilgisayarda, farklı tarayıcılarda aynı uyarıyı alıyorum. StopBadWare, sitenizi "saldırgan" olarak değerlendirmiş. Genelde html meta-redirect veya js yerine, modrewrite ile yönlendirme yapılan sayfalar, sahteciliğe izin verdiği için karalisteye düşürülüyor. Aynı sebeple, Goog/e aramalarında bu yönlendirilen URL'ler "bac klink" de listeleniyor. Bilginize. Bu arada konuyu açarken farkettim ki her önzilemede "Etiketler" kısmına yeni etiketler ekleniyor. En fazla 5 etiket eklenebileceği için, bu sayıyı aştığında (*) şöyle bir uyarı veriyor: "Sizin 20 tarafından etiketlerin maksimum numarasını geçilen bu konuya eklemeye denediğiniz etiketlerin numarası." Not: Görünen etiketler (fazla, bunu, farklı, aynı, için, etiketlerin, etiketler, yapıyor, açarken, konuyu, arada, bilginize, farkettim, kullanılmış, önzilemede, kelimeyi, ekleyerek, listeleniyor, klink, sebeple, düşürülüyor, karalisteye, kendine, goog/e, aramalarında) *ki bunu birden fazla kullanılmış her kelimeyi ekleyerek kendi kendine yapıyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
egeklan Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2017 Aynı sorunları aynı şekilde yaşıyorum. Hatta sırf o etiket hatası yüzünden rünler hakkında açacağım konuyu hazırlarken acı çekmiştim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lethal Perfection Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2017 Büyü fal falan hep dolandırıcı işi ondandır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MZ1vdnW0mtQ Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2017 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2017 Bugün kurcaladım biraz. StopBadWare "redirect-to" olayına takmış görünüyor: https://www.stopbadware.org/review-search?exactonly=true&url=http://www.gnoxis.com/redirect-to/ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MZ1vdnW0mtQ Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2017 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2017 Sorun devam ediyor: Bilginize... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Buda Jo Red Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2017 evet ayni sorunlar bendede var Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2017 uyarı için teşekkürler , bakalım neymiş sıkıntı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.