proxy Oluşturma zamanı: Ekim 12, 2017 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 12, 2017 Forumda demon listesi var. Melek listeleri var. Fakat resimli ve detaylı bir şekilde tanıtılan kütüphane şeklinde türkçe bir kaynak yok. Şimdi benim bulmak istediğim bir varlık var mesela insansı gölge şeklinde mutlaka yazıtlarda bu varlıktan bahsedilmiş olması lazım. Neden bu varlıkları kütüphane şeklinde a dan z ye sıralayıp detaylı şekilde anlatıp resimleriyle beraber yayınlamıyoruz. Bu forumda iblislerle demonlarla melekler ile büyü ile uğraşan bir çok insan olduğunu biliyorum mutlaka ellerinde bir çok kaynak olmalı resimli tarifleriyle beraber. forumda varlık kütüphanesi başlığı altında a dan z ye sıralanan harfler olsun isteyen resimli açıklamasıyla beraber ilgili harf başlığına göre bu varlıkları eklesin diye bir düşüncem var. Bu şekilde bu kütüphane gelişip bir bilgi kaynağı olabilir. Forum yetkililerinden en büyük isteğim bu şu anda. Hatta konu altına destek vermek isteyenler yazıp görüşlerini ifade etsinler. Evet bende kaynak var yardımcı olabilirim tarzında düşünen var ise belki değerlendirilir. [h=1][/h] Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vitrioltool Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2017 Herkesin kolayca ulaşabilmesi için detaylı bir liste oluşturulması majikal metodolojiye göre yanlıştır. Herkes eğer gerekliyse kendi listesini yapmakla yükümlüdür. Öte yandan mitolojik varlıkların belli özelliklerine göre sınıflandırıldığı listeler yapılması uygundur ancak bu tür detaylı listelere zaten arama motorlarında arama yaparak erişmeniz mümkündür. Daha önce yapılmış çok detaylı, güzel, karşılaştırmalı listeler zaten mevcut. Bu tür listeler inisiyeye pek bir katkıda bulunmaz lakin bazı durumlarda imdadına yetişebilir. Forumda bu konuda Türkçe bir ansiklopedi oluşturmak için çaba sarf etmenin oldukça gereksiz olduğunu düşünüyorum. Bu tür bir kütüphane kime, ne şekilde bir yarar sağlayabilir? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
proxy Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2017 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2017 Cevabınız için teşekkürler. Türkçe bir kaynaktan bahsetmiştim. Siz bu şekilde düşünebilirsiniz saygı duyarım fakat sizin düşünce tarzınıza göre hiçbir bilgi paylaşılamaz gibi bir yere geliyor. Şu anda içinde olduğunuz forumun ruhuna ters değilmi bu madem herkez kendi bildiklerini kendine saklıyacak neden bu forumda iletişim kuruyoruz ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vitrioltool Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2017 Böyle bir şey söylemek istemedim. Yarar sağlayabilecek bilgi paylaşılmalı, yarar sağlayabilecek çalışma yapılmalıdır. Ancak bahsettiğiniz kütüphaneyi oluşturmak için çaba sarf edeceklerin son mesajımdaki soruyu kendine sormasını tavsiye ederim. Bu tür bir kütüphane kime, ne şekilde bir yarar sağlayabilir? Kimse bildiklerini kendine saklamıyor. İnisiye hazırsa istediği bilgiye ulaşabilir lakin bunun için bir çaba harcaması, bedel ödemesi gerekir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
proxy Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2017 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2017 Teşekkürler cevabınız için anladım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.